• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

30.06.2023

11:01

Kostina porodica puna kao brod! Evo šta sve poseduje  Miljana K. majka dečaka ubice

printscreen

Vesti

Kostina porodica puna kao brod! Evo šta sve poseduje Miljana K. majka dečaka ubice

Podeli vest

Viši sud u Beogradu doneo je novo rešenje kojim je odredio privremenu meru zabrane prodaje ili stavljanja hipoteke na nepokretnosti u Nišu, Paraćinu i Beogradu za koje je utvrđeno da su u vlasništvu ili suvlasništvu Miljane K. majke Koste K. koji je 3. maja ubio devet učenika i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru

Ovo je druga mera koju Viši sud donosi u poslednjih mesec dana.

Prvom merom je bila obuhvaćena njena imovina u Beogradu, a to su stan i garažno mesto na Vračaru, pola stana na isotj ovoj opštini kao i pola stana na Zvezdari.

Sada je istragom utvrđeno da ona poseduje i polovinu stambene zgrade u Nišu, polovinu pomoćne zgrade u Paraćinu, ali i da je vlasnica polovine ukupno 20 građevinskih i poljoprivrednih parcela u Paraćinu i Nišu!

- Sud je odredio privremenu meru radi obezbeđenja budućeg novčanog potraživanja, na predlog 27 najbližih članova porodica nastradalih u OŠ "Vladislav Ribnikar". To ne znači da je majci neko zaplenio i trajno oduzeo imovinu, već da je stavljena zabrana da je ona proda ili stavi hipoteku na nju, kako bi se, ukoliko najbližim članovima porodice u parničnom postupku bude dosuđena novčana nadoknada za pretrpljenu duševnu bol i patnju, ti novčani iznosi naplatili - objašnjava sagovornik iz istrage. 

Podsetimo Viši sud u Beogradu doneo je i meru kojom je i Kostinom ocu Vladimir zabranjeno da raspolaže svojom imovinom, a to su stan, poslovni prostor i automobil.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kostu u bolnici čuvaju policajci! Evo zbog čega ga obezbeđuju
Hronika

Kostu u bolnici čuvaju policajci! Evo zbog čega ga obezbeđuju

Kostu K. (13) koji je 3. maja ubio devet svojih vršnjaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Klinici za neurologiju i neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je smešten nakon hapšenja u svakom trenutku čuvaju policajci kako ne bi naškodio sebi ili drugima i kako njega ne bi neko napao

30.06.2023

08:02

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija