• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.07.2023

13:34

Gostu splava bokser je polomio lobanju! Pogledajte snimak jezivog nasilja (uznemirujuće)

Printskrin video

Vesti

Gostu splava bokser je polomio lobanju! Pogledajte snimak jezivog nasilja (uznemirujuće)

Podeli vest

Jezive scene brutalnog nasilja zabeležile su bezbednosne kamere ispred jednog beogradskog splava gde je radnik obezbeđenja poznati bokser Petar M. koristeći preteranu silu, pretukao dvojicu gostiju. Tom prilikom M.V. je zaodbio teške telesne povrede i lekari se bore za njegov život.

Na snimku bezbednosne kamere do kojeg je Informer došao vidi se kako osumnjičeni Petar M. na mostu dolazi u verbalni sukob sa dvojicom gostiju splava M.V. i S.V. On samo na trenutak okleva, a onda "iznerviran" kreće u napad zadajući serije udaraca čas jednom čas drugom muškarcu, koji zatečeni silovitim napadom nisu stigli ni da se brane.

Situacija eskalira kada u jednom momentu M.V. od teških udaraca pada na pod, ali to ne zaustavlja boksera koji nastavlja da tuče muškarca iako je ležao skoro bez svesti.

Kako će se kasnije ispostaviti M.V je tada zadobio teške povrede glave, prelom lobanje i nagnječenje mozga. U teškom stanju odvezen je u bolnicu i doktori se bore za njegov život.

Nasilni bokser je nedogo posle incidenta uhapšen i na saslušanju se branio ćutanjem, posle čega mu je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uhapšeni bokser: Oduvek sam voleo da se pobijem!
Hronika

Uhapšeni bokser: Oduvek sam voleo da se pobijem!

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana poznatom bokseru Petru M. koji se sumnjiči da je 1. jula ispred ulaza na splav na Savskom keju pokušao da ubije jednog mladića, a drugom naneo lake povrede.

03.07.2023

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija