• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

05.07.2023

18:09

Bokser nasilnik bio nastavnik! Predavao deci istoriju u Šestoj beogradskoj!

Printskrin video

Vesti

Bokser nasilnik bio nastavnik! Predavao deci istoriju u Šestoj beogradskoj!

Podeli vest

Prgavi bokser Petar M. (39), koji je uhapšen zbog pokušaja ubistva gosta splava Miloša V. (30), ranije je predavao deci istoriju u Šestoj beogradskoj gimnaziji!

Osumnjičeni, kako saznajemo, nije bio stalno zaposlen u gimnaziji, već je radio na određeno kao zamena profesora istorije. Kako je u isto vreme trenirao i bavio se boksom, pojedini kažu da je znao posle nekih mečeva da na časove dođe sav u podlivima po licu.

Za Miloša V., koji je teško povređen, poznanici navode da je radio kao programer i nije bio poznat po nekom nasilničkom ponašanju. Njegovo trenutno zdravstveno stanje je malo bolje. Polomljena mu je lobanja i lekari su uspeli da ga stabilizuju, ali je i dalje u kritičnom stanju.

Petar M. je, podsetimo, 1. jula zamalo ubio Miloša udarajući ga pesnicama po glavi na mostiću splava Pivnice na Novom Beogradu. Tom prilikom zadao je nekoliko udaraca i njegovom prijatelju S. V., koji je bio sa Milošem u društvu.

Bokser se nalazi u pritvoru nakon što se sam prijavio policiji posle nepunih 24 sata. Na saslušanju u Višem tužilaštvu se branio ćutanjem. Za sada se tereti za pokušaj teškog ubistva Miloša V. i nanošenje lakih povreda S. V.

Petrovi otac i brat su inače advokati, a majka je tužilac u Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uhapšeni bokser: Oduvek sam voleo da se pobijem!
Hronika

Uhapšeni bokser: Oduvek sam voleo da se pobijem!

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana poznatom bokseru Petru M. koji se sumnjiči da je 1. jula ispred ulaza na splav na Savskom keju pokušao da ubije jednog mladića, a drugom naneo lake povrede.

03.07.2023

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Danas se u Republici Srbiji i u drugim zemljama podunavskog sliva jubilarni dvadeseti put obeležava manifestacija „Dan Dunava“
Društvo

Danas se u Republici Srbiji i u drugim zemljama podunavskog sliva jubilarni dvadeseti put obeležava manifestacija „Dan Dunava“

Povodom dvadesetog obeležavanja međunarodnog dana Dunava, na teritoriji Republike Srbije i drugih podunavskih zemalja održava se niz manifestacija, radionica i festivala koji imaju za cilj da skrenu pažnju i podignu svest o važnosti drugog sliva Evrope. Reka Dunav prolazi kroz četrnaest zemalja u kojima živi preko 80 miliona ljudi kao i četiri evropske prestonice, Beč, Bratislavu, Budimpeštu i Beograd.

29.06.2024

13:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija