• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

07.07.2023

07:59

Tukao je štakama, izbacivao iz stana... Prijatelji otkrili detalje toksične veze monstruozno ubijene Noe

Informer

Vesti

Tukao je štakama, izbacivao iz stana... Prijatelji otkrili detalje toksične veze monstruozno ubijene Noe

Podeli vest

Prijatelji surovo ubijene trans devojke Noe Milivojev (18) iz Kovilja ispričali su da je ona bila godinu dana u vezi sa O.D. (33) koji ju je ubio, raskomadao i delove njenog tela potopio u kiselinu

Kako je za medije izjavio prijatelj ubijene Noe ona se zbog veze sa O.D. posvađala sa svima, koji su joj govorili da on nije za nju. 

- Svi smo joj govorili da on nije za nju, ali ona nije slušala. U vezi su bili nešto preko godinu dana, a ni njeni rodtelji nisu bili oduševljeni što je u vezi sa dosta starijim mladićem - objasnio je prijatelj ubijene i dodao:

- Ta veza je bila toksična. Svađe, tuče. On je bio nasilan prema njoj tukao je i štakama kojima se služio da bi mogao da hoda. Pretuče je i izbaci iz stana, a onda je moli da se pomire i ona mu se vraćala. Zbog te veze Noa nije rešavala svoje probleme, a imala ih je. 

Inače kako je Noin objasnio prijatelj svi ju je savetovali da se skloni od O.D. jer je on problematičan, psihički labilan i opasan nasilnik, ali da je ona bila ludo zaljubljena i nikoga nije poslušala.

Nažalost turbulentna veza između Noe i O.D. završila se tragično. Noa Milivojev je nestala 17.juna, a tog dana se čula sa majkom i rekla joj da ide kod dečka. Posle tog razgovora izgubio joj se svaki trag, a policija je pričala i sa O.D. koji je tada rekao da kod njega nije ni došla. 

Foto: Informer

Policija iznosi dokaze iz stana u kome je ubijena Noa

Ipak istraga je utvrdila da je Noa Milivojev kobnog dana došla u dvorišni stan u ulici Cara Lazara u centru Beograda kod svog dečka, ali više nikda nije izašla iz njega. 

Za sada se ne zna šta se desilo, a osumnjičeni ubica iako je priznao zločin nije otkrio šta se dešavalo pre nego što je ubio Nou, a onda njen leš isekao na komade i spakovao u plastične kutije i prelio kiselinom. Delovi tela su nađeni i u crnim kesama, a pretpostavlja se da je neke delove i bacio jer su komšije iz zgrade ispričale da su ga viđale kako nosi crne kese, ali su mislili da su to Noine stvari jer kada su se poslednji put posvađali, a ona je vikala da joj vrati njenu garderobu i stvari.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Dunavski koridor biće završen do septembra 2025.
Politika

Vučević: Dunavski koridor biće završen do septembra 2025.

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas radove na izgradnji završnog sloja asfalta na prvoj deonici Dunavskog koridora kod petlje Požarevac i najavio da će ta brza saobraćajnica biti završena u septembru 2025. godine, što je 15 meseci pre ugovorenog roka.

26.06.2024

14:03

Da verujem u laži i besmislice ne mogu! Vučić iz Brisela: Ja imam srpski pristup i ne inetersuje me niko osim Srbije!
Politika

Da verujem u laži i besmislice ne mogu! Vučić iz Brisela: Ja imam srpski pristup i ne inetersuje me niko osim Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje se odvojeno sastao sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

13:59

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija