• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2023

10:55

Bizarno ponašanje Noinog ubice! Presudio tiktokerki pa drugare zvao na pivo

Informer

Vesti

Bizarno ponašanje Noinog ubice! Presudio tiktokerki pa drugare zvao na pivo

Podeli vest

Ognjen D. (33) koji je uhapšan jer je u svom stanu 17.juna zadavio Nou Milivojev (18) a onda njeno telo raskomadao satarom i delove topio u kiselini nakon zločina pozivao drugare na piće i druženje

Kako saznajemo on je samo tri dana pre hapšenja pozvao jednog prijatelja na pivo, a kada mu je ovaj rekao da će doći kod njega u stan izmislio je da mu je u stanu poplava. 

Foto: informer.rs

 

 

- Ognjen me pozvao na pivo i druženje. Rekao mi je da je pod stresom i da ga je ispitivala policija i da mora da se malo opusti i relaksira. Kada sam mu rekao da ću dići kod njega u stan, on je počeo da zamuckuje i objašnjava kako ima poplavu u kupatilu i da mu je pola stana pod vodom i da je bolje da izađemo negde - izjavio je Ognjenov prijatelj policiji. 

Foto: informer.rs

Tvrdio da ima poplavu u stanu

Podsetimo Ognjen D. uhapšen je u četvrtak popodne kada je policija ušla u njegov stan i ostala šokirana otkrićem u toaletu.

- U stanu je užasno zaudaralo, a osumnjičeni je sedeo na jednoj fotelji i mirno posmatrao policajce. Oko njega je bilo mnogo flaša od alkohola. Nakon što su Ognjenu stavljene lisice na ruke, inspektori su u kupatilu zatekli više plastičnih kutija u kojima su u kiselini bili delovi tela. U jednoj velikoj posudi je bila lobanja, koja je gotovo cela bila uništena, a na dnu te plastične kutije su se videli zubi. Osim toga, Noina garderoba je pronađena u crnim kesama - ispričao je naš izvor.

Ubica je Nou zadavio produženim kablom, a onda telo raskomadao satarom i delove topio u kiselini. On nije mogao da kaže zašto je ubio Nou, sa kojom je bio u vezi, i šta se desilo kobnog dana.  

 

 

  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija