• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

10.07.2023

13:59

Ovo je mogući motiv ubistva poznate tiktokerke Noe

informer.rs

Vesti

Ovo je mogući motiv ubistva poznate tiktokerke Noe

Podeli vest

Ognjen D. (33), osumnjičen da je na svirep način ubio Nou Milivojev (18) u dvorišnom stanu, odnosno, kući u samom centru Beogradu, izvršio je zločinu iz strasti.

Naime, sumnja se da je ubistvo počinjeno zbog ljubomore ali i da je osumnjičeni koristio narkotike. 

- Takođe je prema prvim, nezvaničnim informacijama, prilikom pregleda njegovog kompjutera otkriveno da je tražio na Internetu kako da se otarasi tela i u koju hemikaliju da potopi telo i dokaze kako bi uništio tragove - rekao je izvor upoznat sa slučajem, a o čemu smo mi ranije i pisali.

Ognjen D. je saslušan u Više javnom tužilaštvu, a na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Foto: printscreen

 

 

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Iako je, podsetimo, prilikom hapšenja osmah sve priznao.

Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Ognjenu D. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu N. M.

Foto: Informer

 

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela, i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija