• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

14.07.2023

11:09

Lekari stabilizovali stanje otrovanih iz Pirota! Dečak pušten na kućno lečenje, otac bolje, ali ostaje u bolnici

D.K.

Vesti

Lekari stabilizovali stanje otrovanih iz Pirota! Dečak pušten na kućno lečenje, otac bolje, ali ostaje u bolnici

Podeli vest

Dvogodišnji dečak iz Pirota kojeg je, kako se sumnja 3. jula pokušao da otruje njegov otac nakon čega je i sam na isti način pokušao suicid, okončao je lečenje u niškom Univerzitetskom kliničkoim centru.

- Dete je nakon potpune stabilizacije zdrastvenog stanja otpušteno na kućno lečenje. Njegov otac je hemodinamski stabilan ali i dalje pod konstantnim praćenjem lekara Klinike za endokrinologiju UKC Niš - saopštila jer jutros ova zdravstvena ustanova.

Podsetimo otac i sin su prvo zbrinuti u pirotskoj Opštoj bolnici, a onda su zbog težine povreda transportovani u Niš.

Kako je tada Informer saznao iz bolnice, muškarac je zadobio teške korozivne promene jednjaka i želuca izazvanim ispijanjem sone kiseline. Dvogodišnjak je imao opekotine i korozivne promene lica i ustiju.

Zvaničnih informacija kako je došlo do trovanja kiselinom za sada nema. Prema izjavama svedoka koji su se kobne noći zatekli na mestu "vašarište", otac M.J. je kolima doveo mališana na livadu na Prisjanskom putu gde mu je dao sonu kiselinu a zatim je i sam uzeo korozivno sredstvo.

Inače M.J. živi u centru Pirota, oko tri kilometra daleko od "vašarišta" u kući koja pokazuje da se radi o situiranoj porodici te da materijalno stanje nije bilo razlog njegovog kobnog poteza. Niko od njegovih srodnika nije hteo da komentariše ovaj događaj, a prema nezvaničnim saznanjima M.J. se na ovu odluku odlučio zbog sukoba sa suprugom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija