• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/republika

14.07.2023

15:03

Optužnica protiv brata i sestre iz Trešnjevice kod Paraćina! Maćehu zaklao, oca izbo nožem

printscreen

Vesti

Optužnica protiv brata i sestre iz Trešnjevice kod Paraćina! Maćehu zaklao, oca izbo nožem

Podeli vest

Tužilaštvo u Jagodini podiglo je optužnicu protiv Marka Pavlovića (23) iz sela Trešnjevica kod Paraćina, zbog sumnje da je početkom februara nožem zaklao maćehu Marinu M. (50), a onda zajedno sa sestrom Milicom (27) napao i nožem izbo oca Miloša Pavlovića (58)

Podsetimo, Marko Pavlović je priznao da je ubio maćehu, a da je onda sa sestrom pokušao da ubije oca tako što su ga metalnom šipkom ubadali.

- Priznao je da je ubio maćehu Marinu. Policija ju je zatekla u sobi u njenoj kući. Ležala je na stomaku u lokvi krvi. Posle toga je Marko otišao do porodične kuće gde je nožem nasrnuo i 40 puta nožem ubo oca. U tom napadu mu je pomogla sestra Milica - rekao je izvor iz istrage.

Inače otac Miloš je uspeo da pobegne kod komšinice koja je pozvala Hitnu pomoć i policiju. Milica Pavlović je uhapšena odmah, dok je Marko bio u bekstvu, pa se dan nakon zločina sam predao.

Inače optuženi Marko do sada nije osuđivan, a na saslušanju je objasnio da je ubio maćehu jer se nije slagao da njegov otac bude u vezi sa njom. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija