• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

17.07.2023

12:32

Nije me namerno udario! Radivojevićeva supruga promenila ploču: Ovo se desilo!

Starsportphoto

Vesti

Nije me namerno udario! Radivojevićeva supruga promenila ploču: Ovo se desilo!

Podeli vest

L.R. (40) supruga Vuka Radivojevića, bivšeg košarkaša Crvene Zvezde nakon što je muža prijavila za nasilje u porodici i obavila pregled kod doktora gde joj je utvrđeno da joj je od udarca pukla bubna opna, sada tvrdi da se nije nasilje dogodilo onako kako je upisano, te i da nije imao nameru da je udari.

L.R. su reporteri zatekli ispred porodičnog doma njenih roditelja na Zvezdari gde se dogodilo nasilje nad njom. Ima vidljivu povredu desnog uha u kojem ima vatu, a kako tvrdi suprug Vuk Radivojević je nije udario namerno, već su se koškali kada je do udarca došlo.

- On me je sam dovezao do bolnice, gde su morali po službenoj dužnosti da pozovu policiju. Tražila sam da ga puste što pre, ne želim da se pokreće nikakav postupak protiv njega, da mu se ne unište život i karijera. On nije imao nameru da me udari tako snažno i nije se dogodilo baš onako kako prenose mediji - tvrdi L.R.

Kako kaže, oni su to veče bili u kolima, nisu bili u gradu, ali nije precizirala gde su se uputili u 2 sata ujutru.

- Dete nam plače ceo dan, zabrinulo se. Zvali su nas kumovi, prijatelji iz inostranstva da pitaju šta se dogodilo i u kakvom sam ja to stanju - tvrdi ona za Blic.

Drugu izjavu dala u policiji

Inače, ova njena izjava u potpunoj je suprotnosti onoj koju je dala u policiji, a šta je i saopštilo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje je naložilo da se Radivojeviću odredi zadržavanje do 48 sati zbog nasilja u porodici.

Naime, kako se navodi u saopštenju tužilaštva L.R. je pozvala policiju sinoć u periodu između 2 i 3 sata ujutru i prijavila da ju je suprug fizički napao.

- Prvo u vozilu, kojom prilikom je više puta udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom šakom usled čega je zadobila tešku telesnu povredu - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Osumnjičeni ce sutra biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega će se pribaviti izveštaj Centra za socijalni rad.

- Takođe, biće pribavljeni podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, te će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao - navodi se u saopštenju tužilaštva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija