• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

18.07.2023

09:44

"Bio je dete koje je još uvek gledalo crtane filmove" Ispovest majke ubijene tiktokerke

printscreen

Vesti

"Bio je dete koje je još uvek gledalo crtane filmove" Ispovest majke ubijene tiktokerke

Podeli vest

Boba Milivojev, majka ubijene tiktokerke Noe (18) u potresnoj ispovesti opisala je agoniju kroz koju prolazi od kako je 17. juna izgubila dete.

Prošlo je mesec dana od brutalnog ubistva koje se dogodilo u Beogradu kada je kako se sumnja O. D. (33) mučio, ubio tiktokerku Nou iz Kovilja, a potom njeno telo isekao nožem na delove i stavio u PVC kante i kutije sa kiselinom, koja je istopila telo.

Boba Milivojev, majka brutalno ubijene tiktokerke, kako je navela gledala je horor filmove, ali nije mogla ni da zamisli da će njeno dete proć kroz užas koji joj se dogodio.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

 

Mesec dana je od kad nema mog deteta, vreme ne leči ništa, samo mi je svaki dan sve teže i teže. Nema reči koje bi mogle da uteše moje srce i dušu. Mog deteta više nema i niko ga neće vratiti, ali moram da se borim jer imam još dvoje dece i njima sam potrebna - kaže Noina majka u potresnoj ispovesti i dodaje:

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Meni više nema mira. Srce mi je slomljeno i nema više ništa od mene. Neutešna je cela moja porodica, a naši prijatelji ne znaju koje reči da nam upute kako bi nas utešili, jer je to nemoguće- rekla je nesrećna majka za Kurir

Prema njenim rečima od kad je nestao nejn  Đole, molila se i nadala da će biti živ i da je možda samo negde otišao, da je buntovan, bio je samo dete.

- Ali nisam ni u najluđim snovima pomislila da će se ovako nešto desiti. Da će ga neko ubiti i to na ovakav način - kaže ona i dodaje da nije mogla da uđe u mrtvačnicu i vidi posmrtne ostatke.

- Nisam imala snage da uđem tamo gde je ležao. Ništa nije ni ostalo od njega, nisam mogla to, mislim da bih umrla.

Kako je dalje navela gubitak koji su doživeli zbog osumnjičenog O. D. neće nikad prežaliti.

- Nisam imala kontakt s ubicom ni pre ovoga, ni tokom potrage, samo nas je policija obavestila da je i s njim razgovarala i da je rekao da Đole nije bio kod njega. Ja samo znam da on nije bio dobar izbor za moje dete - kaže neutešna Boba:

- Znam kakvo je moje dete dolazilo od njega i kako je išao kada bi ga nazvao. Govorili smo mu da nije dobar za njega i da treba da se skloni, ali nas nije slušao. Ta veza nije bila dobra.

Foto: N.Š.

 

Majka je rekla i da je jedva preživela dan sahrane.

- Na sahrani sam pokušala da se držim, ali najteže mi je pao sam kraj ukopa. Tada sam se slomila i videla neki mrak pred očima, noge su mi same klecale. Nisam mogla ni da pomerim nogu, da napravim korak, htela sam da koračam, ali nisam mogla da se pomerim - kaže ona i dodaje:

- On je bio samo dete, nije bio dovoljno zreo da sam rasuđuje o nekim stvarima. Bio je još uvek dete, ono koje je i dalje gledalo crtane filmove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija