• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2023

17:37

Uhapšen vozač kamiona u Zaječaru! Teretnjakom pregazio staricu kada je pokušala da pređe ulicu

Z.I.

Vesti

Uhapšen vozač kamiona u Zaječaru! Teretnjakom pregazio staricu kada je pokušala da pređe ulicu

Podeli vest

Policija u Zaječaru uhapsila je N. Z. (32) iz okoline Kladova, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Kako saznajemo do saobraćajne nesreće došlo je nešto pre 12 sati u ulici Crvene armije, ispred broja 66, u Zaječaru, kada je kamion udario ženu D.B. (73) koja je preminula na licu mesta. 

Za sada nije poznato kako je tačno došlo do udesa, a prema rečima svedoka kamion je udario ženu nakon što je ona sa kesama u rukama izašla iz prodavnice.

Uhapšenom vozaču kamiona N.Z. određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo u Zaječaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija