• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2023

15:44

Bolne reči Igora Jurića na godišnjicu ubistva ćerke: Devet dugih godina, vidimo se, sad daleko smo...(VIDEO)

Informer/Fejsbuk

Vesti

Bolne reči Igora Jurića na godišnjicu ubistva ćerke: Devet dugih godina, vidimo se, sad daleko smo...(VIDEO)

Podeli vest

Igor Jurić, otac Tijane Jurić (15) kojoj je mesar Dragan Đurić (43) iz Surčina oduzeo život na današnji dan pre devet godina u naselju Bajmok, bolnom porukom obeležio je godišnjicu njenog ubistva.

Na svom Fejsbuk profilu neutešni otac okačio je video objavu "Devet dugih godina", uz koju je napisao nekoliko reči koje su svima izazvale duboke emocije: "Ma vidimo se mi, vidimo se! Sad daleko smo, al' jedno kroz drugo živimo se..."

Ovaj stravični zločin desio se u noći između 25. i 26. jula 2014. godine. Devojčica je surovo ubijena, a njen dželat nije bio u stanju da objasni pred sudom zbog čega je to uradio. Jednostavno je rekao "ne znam".

Osuđen je na 40 godina robije koju izdražava u zatvoru Nova Skela. Društvo mu u ćeliji pravi jednaki zlotvor Mališa Jevtović, koji je osuđen na istovetnu kaznu zbog silovanja i ubistva trogodišnje Kaje Janković u Zvezdarskoj šumi u Beogradu.

Tragična Tijanina sudbina i danas ledi krv u žilama svakome ko pročita detalje iz optužnice protiv Đurića, a samo slučajnost je kriva za kobni susret devojčice i monstruma. Ona se kobne noći vraćala sa drugom i drugaricom sa obližnjih sportskih terena u dom babe i dede, gde je provodila raspust.

U jednom trenutku rekla im je da je zaboravila duks i da će ponovo otići do obližnjeg sportskog centra "Rata". Ušla je u sporednu uličicu i tu se susrela sa ubicom. Đurić se svojim crvenim "golfom" upravo tim putem vraćao sa fudbalskih terena, gde je bio u toku turnir u malom fudbalu.

Cunjao je na tribinama, a onda je krenuo nazad. Surčinac je automobilom udario Tijanu, prišao joj i, kad je zatražila pomoć, uhvatio je za vrat, udarao, ubacio u vozilo i odvezao u atar kod Sombora, gde je potom i ubio. Na putu, u prašini, ostala je samo njena bela patika koja je slutila na zlo.

Telo nesrećne devojčice policija je našla 7. avgusta 2014. godine na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja, desetak kilometara od Sombora. Istražitelje je na mesto, gde je zakopao, odveo ubica lično kada je uhapšen.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija