• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.M.

02.08.2023

23:45

(FOTO) "Što se mene tiče - i ne treba više da žive u ovom kraju": Progovorile komšije nakon požara u kući masovnog ubice iz Mladenovca!

Informer/Pexels

Vesti

(FOTO) "Što se mene tiče - i ne treba više da žive u ovom kraju": Progovorile komšije nakon požara u kući masovnog ubice iz Mladenovca!

Podeli vest

Kuća masovnog ubice Uroša Blažića (21) u mestu Šepšin kod Mladenovca izgorela je sinoć i u potpunosti je uništena.

U prilog tome da je požar podmetnut govore i činjenice da je vatrena stihija na Uroševoj kući izbila usred noći, i to prvo na krovu objekta.

Reporter Informera je danas bio na zgarištu Uroševe kuće u Šepšinu i uverio se da je ona u potpunosti devastirana.

Ta kuća je bila opremljena i sređena za udoban život, ali u požaru koji je izbio u noći između utorka i srede izgorelo je sve što je moglo da izgori.

Od nameštaja i instalacija, do bele tehnike.

U unutrašnjosti kuće mogle su se samo videti nagorele gomile šuta od srušenog krova i garež.

Foto: N.M.

 

Uroševe komšije nisu htele da pričaju o požaru, ali nezvanično kažu da su i oni uvereni da je reš o osveti.

- Što se mene tiče, Blažići i ne treba više da žive u ovom kraju - kratko nam je rekao meštanin Šepšina i udaljio se.

Sticajem okolnosti, baš na dan kad je kuća izgorela, bio je 40-dnevni pomen Petru Mitroviću (26) iz Malog Orašja, koji je preminuo u bolnici kao deveta žrtva masovnog ubice.

Ova kuća se, inače, nalazi na brdu Varovnice u Šepšinu, gde je Uroš živeo sam, dok su mu roditelji i brat živeli u porodičnoj kući u obližnjoj Duboni.

Foto: N.M.

 

- Požar je izbio oko 1.30 posle ponoći, na krovu, i brzo se proširio na ceo objekat. Kuća je u potpunosti uništena, krov se urušio, ostali su samo goli zidovi. Svakako će predmet istrage biti eventualna osveta porodica i prijatelja Blažićevih žrtava, što je bila potencijalna opasnost o kojoj se mesecima spekulisalo. Zato je porodična kuća Blažića u Duboni pod prismotrom, jer tamo još žive Uroševa majka i brat sa porodicom, dok je kuća u Šepšinu zapečaćena posle pretresa i tamo niko nije ulazio - objasnio je naš izvor.

Foto: Informer

 

Podsetimo, Blažić je u krvavi pohod krenuo 4. maja oko 22 sata u Malom Orašju, gde je automatskom puškom ubio šestoro mladih ljudi, a još petoro je ranio.

Uroš je zatim "mercedesom" krenuo u Dubonu, gde je pištoljem ranio još četvoricu meštana koji su popravljali ogradu. Potom je opet seo u auto i 500 metara dalje video društvo koje se okupilo u dvorištu lokalne škole.

Tada je opet uzeo automatsku pušku i ubio još troje mladih, a ranio još četvoro.

Foto: N.M.

 

Potera za monstrumom trajala je sve do narednog jutra, kada je Blažić uhapšen u Vinjištu kod Kragujevca, u kući svog ujaka.

Potom je 10. maja iza rešetaka završio i otac ubice Radiša Blažić (54), bivši pripadnik Vojske Srbije, nakon što je u njegovoj kući pronađen arsenal oružja i municija.

Takođe su uhapšeni i Urošev ujak Goran G. (49) i njegov sin G. G. (19) iz Vinjišta, pošto je i na njihovom domaćinstvu pronađeno mnoštvo oružja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija