• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

07.08.2023

17:42

Napao majku, pa završio u zatvoru! Otkriven motiv zlostavljanja!

Ilustracija

Vesti

Napao majku, pa završio u zatvoru! Otkriven motiv zlostavljanja!

Podeli vest

Prekršajni sud u Nišu izrekao je kaznu zatvora od 60 dana L.L. iz ovoga grada jer je 26. jula u njihovoj porodičnoj kući u ulici Đuke Dinić napao svoju majku i povredio je iako mu je zbog ranijeg nasilja prema njoj , bila izrečena mera zabrane prilaska.

- Njemu je već bila izrečena hitna mera zabrane prilaska oštećenoj po Zakonu o nasilju o porodici, ali je on prekršio pa mu je ponovo izrečena hitna mera i kazna zatvora u trajanju od 60 dana na čije je izdržavanje odmah upućen s obirom na to da je nakon ponovljenog nasilja, pobegao - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

L.L. je prijavila policiji njegova pedesetdevetogodišnja majka, patrola je odmah upućena na lice mesta gde je ustanovljeno da je zadobila povredu na nozi. Intervenisala je Hitna pomoć koja je povređenu ženu transportovala do Univerzitetskog kliničkog centra na dalje zbrinjavanje.

Prema nezvaničnim saznanjima, razlog svađe koja je kulminirala fizičkim obračunom  je to što je žrtva zamerila napadaču zbog učestalih pijanstava.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija