• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

08.08.2023

11:04

"Ne mogu da iznesem odbranu zbog lošeg zdravlja!" Ranjeni policajac priveden u Tužilaštvo!

Miloš Rafailović

Vesti

"Ne mogu da iznesem odbranu zbog lošeg zdravlja!" Ranjeni policajac priveden u Tužilaštvo!

Podeli vest

Bojan T. suspendovani policajac koji je juče uhapšen pošto je otpušten iz bolnice, priveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, ali je odlučio da ne iznosi odbranu.

Podsetimo, Bojan T. je teško ranjen 30. jula u jednom restoranu na Autokomandi u Beogradu. Međutim, otkriveno je da je u vreme pucnjave u restoranu, za pojasom imao pištolj za koji nema dozvolu.

- Policajac je kratko izjavio da zbog zdravstvenog stanja, ne može da iznese odbranu - kaže izvor Kurira i dodaje da će Više javno tužilaštvo sudiji za prethodni postupak predložiti da mu odredi pritvor do 30 dana.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Podsetimo, 30. jula suspendovani policajac bio je ranjen tri puta u stomak i jednom u ruku i do juče je bio na bolničkom lečenju. Čim je otpušten, određeno mu je zadržavanje po nalogu Višeg javnog tužilaštva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja.

Podsetimo, ranije su, zbog sumnje da su mu pomogli da sakrije pištolj bili privedeni Peko D. i Nemanja B. i oni su posle saslušanja u tužilaštvu prebačeni u kućni pritvor.

Sumnja se da se pucnjava u restoranu dogodila pošto su se policajac i S. B. za kojim se traga posvađali za stolom. Osumnjičeni je, navodno, potom otišao do svog automobila, stavio fantomku, potom se vratio i pucao u Bojana T. Pošto je ispalio hice u suspendovanog policajaca, pobegao je sa mesta zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, Bojan T. je policajcima rekao da ne poznaje napadača, za kojim se traga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija