• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

09.08.2023

15:29

Našao mrtvog sina, a sada izazvao dramu u Majdanpeku: Pretio da će spaliti stan i skočiti kroz prozor

Informer

Vesti

Našao mrtvog sina, a sada izazvao dramu u Majdanpeku: Pretio da će spaliti stan i skočiti kroz prozor

Podeli vest

Tragedija koja se dogodila 5. juna u ulici u Hajduk Vejka u Majdanpeku, u kojoj je još uvek pod nerazjašnjenim oklnostima nastradao lovac Novica Adamović(48) rodom iz sela Rudna Glava, još uvek nije dobila svoj epilog, a njegov otac Petar preti da će da se zapali zbog iseljenja iz stana.

Otac Novice Adamaovića, je jutros izazvao pravu dramu u Majdanpeku preteći da će da spali stan i da će skočiti kroz prozor. 

- Jutros sam oko sedam krenuo u prodavnicu i video komšija Peru kako pali sveću tu na mestu gde je našao Novicu. Nešto kasnije zgrada kao da je okupirana. Policija, Hitna  pomoć, Vatrogasci. Nisam znao šta se dešava u komšiluku sam sazanao da Peru bivša žena izbacuje iz stana jer nije ništa plaćao. On je pretio da će stan da zapali i da će skočiti kroz prozor, jer ne želi da izađe . Evo čitavo pre podne policija pokušava da se sa njim dogovori, ne znam šta će još da se dogodi i kako će ovo da se završi. Došli su mu i ćerka i zet, ali on je trvdoglav i ne želi da izađe iz stana - rekao je jutros kaže komšija Segeja Trajilović.

Foto: Vesna Jović

 

Nakon nekolikoliko sati ubeđivanja i razgovora nadležnih organa sa Petrom Adamovićem, on je oko 13 sati policijskim kolima odvezen.

Foto: Foto:Vesna Jović/ Petar Adamović

 

Inače, kako je Informer ranije izvešatavo telo Novice pronašao je njegov otac ujutru a pored tela je bila fotrola ali ne i oružje. 

- Telo sina pronašao je otac Petar Adamović, pored njega je stajala samo futrola lovačkog karabina. Sumnja se na samoubistvo, međutim oružje je nađeno 30 metara dalje od tela, te je otpočeta istraga koja još uvek traje - rekao je ranije izvor Informera. 

Prema njegovim rečima, nadležni organi uradili su obdukciju tela, uzeta je i parafinska rukavica oca Petra i nastradalog Novice, kao i karabin koji je bio umazan krvlju.

- Sve je dato na analizu i rezulati DNK analize i dokazni postupak, kako kažu u Višem Javnom Tužilaštvu u Negotinu, još uvek nisu završeni. Dokle se stiglo sa dokaznim postupkom trebalo bi da se sazna za koji dan jer je sve bilo prolongirano zbog godišnjih odmora - rekli su nam u VJT Negotin.

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija