• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

10.08.2023

10:04

Potresne reči majke ubijene Nevene u Grockoj: " Moja jedina želja jeste da se ..."

printscreen

Vesti

Potresne reči majke ubijene Nevene u Grockoj: " Moja jedina želja jeste da se ..."

Podeli vest

Šest meseci prošlo je od užasne tragedije koja se dogodila u Grockoj kada je policajac Đorđe Pavlović (27) ubio suprugu Nevenu (20) a potom se ubio. Majka ubijene devojke kaže da ko nije doživeo ne može da razume bol koja razdire.

Niame, danas je pola godine od jezive tragedije,  a majka ubijene devojke oglasila se na društvenim mrežama. 

"Majčino srce je uvek tamo gde je njeno dete..Moje je za jednu trećinu oslabilo onog dana kada je tvoje totalno stalo.. Najtužnijih 6 meseci u mom životu" napisala je nesrećna majka i dodala:

"Prošla sam svašta za ovaj najteži period..težinu koju nosim u grudima znam samo ja. Kada čujem da kažu da se ,"držim dobro" pomuti mi razum i dođe mi da poželim svima, samo jedan dan života, da se i oni ,"drže dobro".. ali neću dozvoliti da zloba preovlada u meni.. " - piše majka koja je prerano ostala bez svog deteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Bekic (@bekicivana)

 

Kako je navela trudiće se da se izbori sa svim komentarima ma kakvi oni bili...

"Ogromna snaga je potrebna u meni da se izborim sa svim emocijama koje se menjaju brzinom svetlosti u samo jednoj minuti..Raspadam se pa se ponovo sastavljam..I ne,niko ne može da razume ako i sam nije doživeo. Boriću se tako ko zna koliko dugo..a nije ni bitno, neka traje i večno. Samo sada jača za sve borbe i putešestvije koje život nosi. Deo mene je ojačao u trenutku kada sam svoj život MORALA da nastavim dalje i ako se isti taj deo i ugasio. Nastaviće da se bori jer moja jedina želja jeste da se sa njom sastanem jednoga dana i da je grlim i iz zagrljaja ne pušam, a za to vredi živeti koliko god da je potrebno. Neno,voli te majka!" napisala je Ivana na svom profilu na kom je više Nevenih fotografija.

Foto: hronika

 

Podsetimo, ubistvo i samoubistvo dogodilo se 10. februara ove godine, kada je policijski  službenik Đorđe ubio je Nevenu, a potom pucao u sebe. 

Prijatelji bračnog para onaveli su da je Nevena želela da se razvede i da je pre toga bila kod svojih roditelja, međutim policajac nikako nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom.

Foto: prinstscreen/društvene mreže

 

Majka ubijene devojke u razgovoru za Informer objasnila je da je Nevena je u petak otišla kod Đorđa da pokupi stvari.

- Verovala je da će moći mirno da se razvedu, verovala mu je da je neće povrediti, a on joj je oduzeo život - rekla je ranije Ivana Bekić majka ubijene Nevene kako je objasnila Đorđa je volela kao sina. 

- Volela sam ga jer ga je moja ćerka Nevena volela, a on joj je oduzeo život...- rekla je žena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija