• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.08.2023

09:15

Monstrum bio lični trener Dženani i Lejli!? Šokantna saznanja, otkriveno kako je Nerminu "dozvoljeno" da ubije Nizamu!

Tanjug/AP/Društvene mreže

Vesti

Monstrum bio lični trener Dženani i Lejli!? Šokantna saznanja, otkriveno kako je Nerminu "dozvoljeno" da ubije Nizamu!

Podeli vest

Ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović navodno je bio lični trener policajki Dženani S. i sudiji Lejli N.

Nermin Sulejmanović ubio je nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dve osobe, a polako se odmotava klupko kako je došlo do ovog masakra u Gradačcu.

Juče je otkriveno da je policajka Dženana S. i sudija Lejla N. "umešane" u stravičan zločin koji je šokirao ceo region. Prema informacijama bosanskih medija, Dženana je Nerminu otkrila lokaciju na kojoj se nalazi njegova nevenčana supruga sa devetomesečnom ćerkicom, a Lejla je sudija koja je odbila zahtev žrtve za zabranu prilaska.

Međutim, sada se pojavila informacija koja je veza Nermina i Dženane i Lejle. Navodno je bodibilder bio lični trener policajke i sudije, dok je sa Dženanom čak bio i u emotivnoj vezi.

Foto: Društvene mreže

Policajka Dženana S.

Spekuliše se da su njih dve upravo zbog ličnih razloga "sarađivale" sa Nerminom, odnosno da je Lejla zbog "administrativne greške", navodno pogrešnog imena, odbila zahtev Nizame da se izrekne mera zabrane prilaska Nerminu, kao i da je Dženana javila ubici gde se njegova supruga nalazi sa detetom.

Foto: Dtuštvene mreže/Tanjug/AP

Sudija Lejla N.

Sve ovo su informacije koje još nisu potvrđene i o kojima se u medijima spekuliše, ali ako se ispostavi da je tačno, veliku odgovornost za masakr snosiće upravo Dženana i Lejla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija