• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Avaz.ba

15.08.2023

22:12

"Čula sam kada je Nermin rekao Nizami da je u vezi sa policajkom Dženanom!" Ispovest tetke ubijene žene!

facebook

Vesti

"Čula sam kada je Nermin rekao Nizami da je u vezi sa policajkom Dženanom!" Ispovest tetke ubijene žene!

Podeli vest

Ne stišava se bura nakon brutalnog ubistva Nizame Hećimović (38) koju je zverski usmrtio pomahnitali Nermin Sulejmanović (35)!

Sulejmanović, koji je u Gradačcu sejao strah godinama, ubio je sem nevenčane supruge Đengiza i Denisa Ondera, oca i sina, a teško ranio Harisu Onder, suprugu i mjaku nastradalih muškaraca. Nakon toga je upucao i jednog policajca. Prvo je pucao na Nedima Pamukovića koji je sin Zijade Vuković Pamuković, tetke nesrećne Nizame, koja se kod nje krila sa bebom.

Zijada je progovorila o poslednjim satima Nizaminog života i u dahu prepričala dramu koju, kako kaže, neće zaboraviti do groba.

Foto: facebook

Nermin je Nizami priznao da je vara sa policajkom

Zijadin muž Samir je u trenutku napada pomahnitalog Nermina bio u Italiji.

- Nermin je došao. Dole je na putu auto parkirao. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu vičući: "Gde je" - govori kroz suze Zijada.

Nizama se sakrila u sobu Zijadinog sina Nedima i zaključala.

- Tu je ispalio metak. Nije mogao odmah da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Ne sećam se da li je prozor bio otvoren. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu u kojoj je bila Nizama. Mog sina Nedima je ranio u nogu i isterao napolje. Ja sam sa sinom izašla napolje, zvala sam policiju, plakala - priča Zijada za Avaz. ba.

Foto: Foto: Avaz/A. Bešić.

Krvnik je vukao suprugu za kosu dok je molila tetku za pomoć

Sulejmanović je bebu odneo do automobila, a onda se vratio u kuću po Nizamu.

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je... Udarao ju je šakama. Ja sam plakala i dozivala pomoć. Kad su izašli iz kuće, Nizamu je vukao za kosu, a to nikada neću zaboraviti... Stala je nasred puta i plakala. Pogledala je u mene i rekla: "Pomozi mi tetka." Ja nisam mogla da joj pomognem. Zvala je i molila za pomoć - govori Zijada i briznu u plač.

Kaže da je Nizama tražila zaštitu i od policije, i od suda, i od Nerminovih prijatelja.

- Ja i sada dođem kući, vidim njega na vratima s pištoljem i vidim svoje dete krvavo. Ona se osećala najsigurnije kod nas - kaže Nizamina tetka.

Foto: Facbook

Dženana S. je navodno otkrila Nerminu gde mu se krije žena

- Ne znamo ko je, ali znamo da je bio u vezi s policajkom. Ne znam ni je li ona rekla, nemam dokaze, ali znam da je bila s njim. Lično sam čula kad je Nezimi rekao da je s njom u vezi. Nermin je njoj rekao, svaki put kad izađem s njom i kad dođem kući, istući ću te. Zato nije smela više da pita Nermina za nju. Imala je neke njihove slike, Nermin je to brisao, batinao je zbog toga - otkriva Zijada Vuković-Pamuković.

A onda je Zijada otkrila još jednu šokantnu informaciju.

- U jednoj od svađa, koje su krenule kad je Nizama saznala za vezu Nermina i policajke, on je njoj rekao: "Prvo ću ubiti dete. Ti ćeš to gledati, onda ću ubiti tebe, a onda ću se vratiti i ubiti sve koji su te podržavali" - prepričava jezivu pretnju Zijada Pamuković-Vuković.

Zijadin i Samirov sin Nedim, koga je u pomračenju uma ranio Nermin Sulejmanović, nalazi se u UKC-u Tuzla.

- Bili smo kod njega u poseti. Dobro se oporavlja. Treba uskoro da izađe na kućno lečenje. Trauma će mu, kao i svima nama, ostati za celi život - kaže Zijada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija