• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs./Dnevni avaz

19.08.2023

22:44

"Nizamina beba je dobro, sređuju se papiri!" Teča ubijene žene: "Neka sud i policija odluče ko je kriv!"

Facebook

Vesti

"Nizamina beba je dobro, sređuju se papiri!" Teča ubijene žene: "Neka sud i policija odluče ko je kriv!"

Podeli vest

Prošlo je sedam dana otkad se desila se tragedija koja je BiH zavila u crno.

Nizama Hećimović (38) brutalno je pretučena pa ubijena od strane nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića (35) u Gradačcu i to pred očima njihove kćerke od devet meseci. Njeno ubistvo je prenosio uživo na Instagramu.

Nizama se u danima pre ubistva krila kod tetke Zijade, ali ju je ubica, nažalost, pronašao i presudio joj, ali i ranio Zijadinog sina koji je pokušao da pomogne devojci. Prema rečima Nizaminog teče, Samira Pamukovića, beba je dobro, ali, odraslima je trauma ostala za čitav život.

Foto: facebook

Tetka niej uspela da spasi Nizamu

- Beba je dobro, mašala. Još se sređuje ta papirologija. Teško je sve ovo. Vraća se film na onaj teški dan koji se nikada neće zaboraviti. Nije lako - kaže Pamuković za "Avaz".

- Što se tiče rane još je malo... Sve je to još sveže. Nedim je izašao iz bolnice, ali još je sve sveže. Ostale su traume. To se ne može zaboraviti nikad. Ona je sve to gledala kao i moja supruga Zijada. Samo da Zijada ostane psihički zdravo. Teško ovo sve podnosi - rekao je Pamuković.

Takođe je potvrdio i da radnik sa benzinske, na koju je Nermin došao i tražio mu da natoči gorivo, od straha još nije progovorio.

- Neću nikog da optužujem. Neka sud i policija odluče ko je kriv za smrt naše Nizame - kazao je Pamuković.

O krvavom danu kada je ubicao došao na vrata, Zijada je za "Avaz" nedavno rekla da je Nermin uzeo bebu i odneo je do automobila. Vratio se u kuću po Nizamu.

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je... Šakama je udarao, ja sam plakala i dozivala pomoć. Kada su izašli iz kuće, on je Nizamu vukao za kosu, e, to nikada neću zaboraviti. Ona je stala nasred puta i plakala je, pogledala je u mene i rekla mi: "Pomozi mi, tetka." Ja joj nisam mogla pomoći. Zvala je, molila za pomoć - govori Pamuković-Vuković i briznu u plač.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija