• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/24sata

20.08.2023

11:51

"Bio je svojeglav, živeo je po svome!" Progovorile komšije Nermina Sulejmanovića: Imao je "masku", što je bio stariji, postao je lošiji!

Avaz/Ahmed Bešić

Vesti

"Bio je svojeglav, živeo je po svome!" Progovorile komšije Nermina Sulejmanovića: Imao je "masku", što je bio stariji, postao je lošiji!

Podeli vest

Prva komšinica Nermina Sulejmanovića (38) i njegove bake ispričala je do sada nepoznate detalje o njegovoj porodici.

Ona se prisetila detinjstva krvavog ubice, kako kaže kao dete nije bio loše dete, ali kako je stario, postajao je sve lošiji čovek.

U naselju Mionica, u brdovitom delu zvanom Humke, nalazi se kuća Nerminove bake. Deluje napušteno, tu je krvnik Sulejmanović rođen, a i proveo detinjstvo. 

- Nema tu nikoga već danima. Teško mi je i gledati tu kuću. Svetlo u hodniku gori i dan i noć. Neko ga ostavio upaljeno. U ovoj se kući on rodio. Njegova se majka udala u Srebrenik, za Fikreta Sulejmanovića, ali su se rastali nakon dve godine. Došla trudna, ja malog donela iz bolnice - priča komšinica za 24sata.

Foto: Instragram

Othranile ga žene, otac ga se odrekao

Kako priča komšinica, jedina podrška Sulejmanoviću u detinjstvu bile su njegova majka, tetka i baka, koje su brinule o njemu.

- Nerminova baka živela je tu sa njegovom mamom i njim, koga su same othranile jer otac za njega nije mario. Majka mu je umrla pre pet-šest godina, a baka nakon toga. Njega su othranile žene; baka, mama, dve tetke, a vidi kako se prema njima odnosio. Imali su uvek novca jer im je deda slao iz Nemačke. Mi smo ga od milja zvali Nerko. Kad je bio dete bio je jako dobar, a kad je postao momak, već su počeli problemi. Bio je svojeglav, živeo po svome. Završio je srednju školu, ali nikada ništa nije pametno radio, samo problemi.

Komšinica koja je želela da ostane anonimna ispričala je da je Nermin imao svojevrsnu "masku", čudnu ličnost, a da kada bi ga upoznali pomislili da u njemu ipak ima dobrote, ali... Njegovo je društvo je, kaže, opasno, a i on je bio opasan.

- Ali meni je bio kao sin pa sam mu uvek nalazila opravdanja. Bio je i u zatvoru, ali unazad par godina malo se smirio - zaključila je tišim glasom njihova prva komšinica za 24sata.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija