• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2023

16:33

Isplivali novi detalji masakra na Cetinju! Svi znali da je Borilović bolestan, pre zločina kamenom gađao kuću i napao kolegu (VIDEO)

printscreen

Vesti

Isplivali novi detalji masakra na Cetinju! Svi znali da je Borilović bolestan, pre zločina kamenom gađao kuću i napao kolegu (VIDEO)

Podeli vest

Novi detalji masakra na Cetinju u Crnoj Gori otkrivaju se i godinu dana posle zločina jer, kako navode tamošnji mediji, komunikacija institucija sa javnošću nikako nije mogla da se uspostavi na pravi način.

Tako je novitet i da je više od godinu dana pre zločina masovni ubica Vuk Borilović pokazao psihičke slabosti i agresiju, a kasnije je to i sam tvrdio!

Kako se navodi u novom serijalu "Masakr odgovornosti" Borilović je 12. avgusta pobio desetoro ljudi među kojima su bila dvojica dečaka od 8 i 5 godina, kao i njihova majka, a godinu dana ranije kamenom je gađao kuću, vređao i fizički nasrnuo na svog kolegu zbog čega je kažnjen sa tri meseca kućnog pritvora.

Foto: Facebook/Vuk Borilovic, Reuters/Stevo Vasiljevic

 

Borilović je prvo ubio Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54) koji je pokušao da ga spreći da ubija dalje. Borilović je u nastavio, pa je tako usmrtio i Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

Svaki dan sa bolom se bore porodica žrtava, a za pravdu se bori i Miloš Martinović kome je Borilović ubio ženu i dvojicu mališana.

- Što se tiče policije, tog dana kad sam došao bilo je tu samo 5-6 policajaca i pokušao sam sa njima da razgovaram jer je Borilović još bio živ. Ja sam se čuo sa njim i sam sam krenuo na njega. Ta policija koja je bila ovde je saobraćajna policija. Čekali smo ih da dođu iz Podgorice, zna se kako to ide i koliko traje - ispričao je Miloš za serijal.

Foto: Rina.rs

Kuća "strave"

Borilović je u krvavi pohod krenuo u 15 i 30 sati tog petka, a pre toga je članove svoje porodice odvezao na more.

- Ja u petak ujutru polazim na posao srećna, najbogatija... Dođem tamo i radim i u 11 i 25 ona mi šalje sliku unukovog kluba, gde su se slikali i pošto sam imala posla, reko posle ću da joj se javim i negde oko 1 i 20 mene mlađi unuk zove i pita kad ću da dođem kući, ja kažem kao i svaki dan i pitam hoće li da me sačeka, a on mi odgovara da mora na trening - priseća se Natašina majka, baka dvojice dečaka kroz suze.

Serijal "Masakr odgovornosti" emitovaće se u 4 nastavka emitovati, a autorke novinarke Svetlana Đokić i Milica Babić su došle do brojnih saznanja o propustima crnogorskih institucija i pre i nakon masakra na Cetinju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN
Politika

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas u Njujorku Orden srpske zastave drugog stepena Muhamedu Isi Abušahabu, izvanrednom i opunomoćenom ambasadoru, stalnom predstavniku Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN.

27.09.2024

15:43

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?
Kolumne

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se 22.09.2024. na drugoj plenarnoj sesiji Samita o budućnosti u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Održao je sjajan govor o tome kako Srbija ne želi da žrtvuje svoje tradicionalne vrednosti, istovremeno kritikujući „Woke“ („Vouk“ pokret).

27.09.2024

15:29

Kancelarija za IT i eUpravu glavni motor digitalne transformacije javne uprave: Srbija spremno dočekuje uspostavljanje Digitalnog novčanika
Društvo

Kancelarija za IT i eUpravu glavni motor digitalne transformacije javne uprave: Srbija spremno dočekuje uspostavljanje Digitalnog novčanika

Direktor Kancelarije za IT i eUpravu, dr Mihailo Jovanović je gostujući u Vestima Euronews-a govorio o važnosti uspostavljanja Digitalnog novčanika, kao i značaju uspostavljenog Centralnog registra stanovništva kao ključnim mehanizmima koji olakšavaju administrativne procedure građana. Naime, Evropska unija intenzivno radi na standardizaciji Digitalnog novčanika u vidu mobilne aplikacije koji će predstavljati jedno od rešenja da se na jednom mestu čuvaju lična dokumenta građana: vozačka dozvola, lična karta, zdravstveno osiguranje i dr.

27.09.2024

15:25

TV

Sport

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata
Partizan

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata

Vratio se! Legendarni srpski fudbaler Savo Milošević (51) danas je drugi put promovisan u šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan. Vratio se posle četiri godine, mada deo navijača smatra da nikad nije trebalo ni da odlazi. Ipak, drugi deo smatra da ni on neće ništa popraviti, a ovde su samo neke činjenice koje su obeležile njegov prvi boravak u redovima posrnulog giganta iz Humske!

27.09.2024

15:21

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija