• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

22.08.2023

12:19

Maloletnik pokazao očev pištolj drugu koji ga je ranio? Utvrđuju se svi detalji pucnjave u Vršcu

Insajder

Vesti

Maloletnik pokazao očev pištolj drugu koji ga je ranio? Utvrđuju se svi detalji pucnjave u Vršcu

Podeli vest

Maloletnik (16) koji je teško ranjen, navodno je uzeo očev pištolj i pokazao ga drugu koji ima 18 godina, nesrećnim slučajem pištolj je opalio.

Kako je Informer ranije izvestio jeziva nesreća dogodila se sinoć oko 21 sat u kući, u Vršcu.

Prema nezvaničnim informacijama navodno je teško povređeni maloletnik, uzeo očev pištolj. 

- Pretpostavlja se da je nesreći prethodila dečija znatiželja i da je maloletnik uzeo očev pištolj kako bi se pohvalio i pokazao ga drugu. Tinejdžer je držeći pištolj u jednom trenutku opalio, dok je rikošet metka pogodio u glavu maloletnika - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Prema takođe nezvaničnim informacijama maloltnik je zadobio frakturu lobanje. 

- Maloletnika je prema dosadašnjim informacijama rikošet metka okrzao po lobanji koja je u tom trenutku naprsla. Jeste reč o teškoj telesnoj povredi ali srećom prema dosadašnjim informacijama maloletnik nije životno ugrožen - rekao je naš sagovornik.  

Foto: S.T.

 

Podsetimo, teško povređeni mladić je hitno prevezen u Urgentni centar dok je tinejdžer koji je pucao uhapšen. 

Policija je obavila uviđaj i istraga je u toku. 

- Po okončanju istrage znaće se šta se tačno i kako dogodilo. Takođe biće utvrđeno i kako je oružje čuvano - rekao je naš sagovornik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija