• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.08.2023

13:50

Podanici koljaču Velji čestitali rođendan: Snimili video poruku za Belivuka uoči nastavka suđenja!

Printscreen/Marko Đoković

Vesti

Podanici koljaču Velji čestitali rođendan: Snimili video poruku za Belivuka uoči nastavka suđenja!

Podeli vest

Suđenje Veljku Belivuku i njegovoj grupi treba da se Nastavi danas u Specijalnom sud, nastavak suđenja je zakazan baš na rođendan Veljka Belivuka koji danas puni 38. godina

Na društvenoj mreži "tik tok" su osvanuli komentari kojima mu njegovi prijatelji čestitaju rođendan, međutim ispred pritvorske jedinice Specijalnog suda nije se pojavila njegova supruga Bojana. 

Navijači Partizana na društvenim mrežama objavljuju čestitke za rođendan svog vođe Veljka Belivuka, koji danas očekuje nastavak suđenja za sedam ubistava, otmice, silovanje i nedozvoljeno držanje droge i oružja.

Foto: Tanjug

 

"U vetru oluje, kroz more vaših laži, sledeći na slobodi. Našem bratu srećan rođendan", stoji u opisu snimka koji je posvećen Belivukovom rođendanu..

Veljko Belivuk je, da podsetimo, uhapšen  4. februara 2021. godine zajedno sa svojih 30 saradnika, a optužnicom se tereti za ukupno sedam ubistava u Srbiji, a sumnja se da ih je bilo i više. Žrtve su, kako se navodi u optužnici, otimali i odvodili u klanicu u Ritopeku.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se Belivuk na punoj južnoj tribini okružen navijačima iz različitih frakcija, a pod komandom njegove navijačke grupe "Principi".

Inače, ispred zgrade suda je pojačano obezbeđenje. Obezbeđuju je pripadnici žandramerije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija