• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

29.08.2023

21:23

Biznismen čuo da ga supruga vara, pa zapalio tri automobila! Skupocene limuzine vredne 200.000 evra izgorele u plamenu!

Arhiva

Vesti

Biznismen čuo da ga supruga vara, pa zapalio tri automobila! Skupocene limuzine vredne 200.000 evra izgorele u plamenu!

Podeli vest

Biznismen Nebojša M. (49), uhapšen je i na predlog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu mu je odreden pritvor zbog sumnje da je 25. avgusta u ranim jutarnjim satima u garaži zgrade na Dedinju zapalio tri skupocena automobila!

Kako Kurir saznaje, buktinja koja je probudila stanare napravila je štetu od oko 200.000 evra.

- Na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati 25.avgusta. On je prilikom saslušanja u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznese odbranu, odnosno da se brani ćutanjem, posle ćega mu je sudija za prethodni postupak na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana. Pritvor mu je određen kako ne bi boravkom na slobodi uticao na svedoke koji će biti saslušani tokom istrage - potvrđeno je za Kurir iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, stanare zgrade, kobnog jutra oko pet sati probudio je jeziv plamen u zgradi.

Foto: Arhiva

Nebojša M. je zapalio i "audi" od supruge

- U vatri su izgoreli "BMW X6", čiji je vlasnik Nebojša M., zatim "audi Q8" koji vozi njegova supruga B. M. , kao i još jedan "BMW". Ogromna je šteta nastala, "audi" je potpuno uništen. Vatrogasci su brzo stigli u zgradu, ali je vatra bila ogromna, požar je probudio celu zgradu - kaže sagovornik Kurira.

Kako navodi, Nebojša i njegova supruga žive na relaciji Beograd - Rusija.

- Imaju privatnu firmu koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija. Imućna su i dobrostojeća porodica. Međutim, očigledno je bilo da imaju problema. Navodno, Nebojša je kobne noći čuo da ga supruga vara i da ima drugog muškarca. Došao je kući, kako kažu komšije, najverovatnije pod dejstvom alkohola ili nečeg drugog, i u naletu besa zapalio automobile. Supruga mu te noći i nije bila kod kuće, moguće je da je ćak u Rusijii - kaže sagovornik Kurira.

On navodi i da su čuli da je prvo zapalio svoj automobil.

- Navodno je natopio krpu benzinom pa je gurnuo u rezervoar svog automobila, zatim je isto uradio i sa "audijem" koji inače, kada je u Beogradu, vozi njegova supruga, a vatra je zahvatila i treći automobil - dodaje sagovornik Kurira.

Prema podacima dostupnim na internetu, navodi se da je Nebojša M. biznismen iz Londona i da živi u Srbiji. Privatna firma, kako se navodi, u njegovom je većinskom i manjinskom vlasništvu njegove supruge. Kancelarije u Beogradu su joj na Novom Beogradu, a osim u Londonu, veliko predstavništvo navodno imaju i u Rusiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nensi

pre 7 meseci

Moja pokojna baka je ovako govorila: NALJUTIO SE GOVEDAR NA SELO PA SI ODSEKO PATKU. Svašta mili bože.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija