• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2023

09:55

Porodica rodbina i prijatelji danas se opraštaju ubijenog Dušana u Mladenovcu

facebook.com

Vesti

Porodica rodbina i prijatelji danas se opraštaju ubijenog Dušana u Mladenovcu

Podeli vest

Dušan A. (48) koji je ubijen u kafani u Mladenovcu, kada je hteo da za sina, kojem je bio rođendan poruči pesmu, danas će biti sahranjen.

Kako saznajemo Dušan će biti sahranjen popodne u Mladenovcu.

Podsetimo, osumnjičeni za brutalno ubistvo nesrećnog čoveka, o kojem svi koji ga znaju imaju samo reči hvale, su uhapšeni, saslušani i određen im je pritvor.

Osumnjičenima Marku P, Bojanu P, Milošu J, Danijelu S, Marku S. i Saši S, naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Foto: printscren/ Ubijen samo zato što je želeo jednu pesmu

 

Sumnja se da su oni 28. avgusta ove godine oko 23:30 časova u jednom ugostitelјskom objektu u Mladenovcu, ušli u verbalnu raspravu sa Dušanom A. jer mu u više navrata nisu dozvolili da naruči pesmu od muzičara, dok je on sedeo u društvu sina i bratanca.

Ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na Dušana A, kojeg su tukli pesnicama i nogama, kao i pivskom flašom, usled čega je on pao na pod. Kada je sin prišao da mu pomogne osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija