• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2023

14:38

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Teško povređen u oba oka i ranama od gelera, Nikola je izvučen iz ruševina stana!

Informer

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Teško povređen u oba oka i ranama od gelera, Nikola je izvučen iz ruševina stana!

Podeli vest

Neizmireni računi, dugogodišnja svađa između stanodavca i podstanara uzrokovali su tešku tragediju u kojoj je život izgubio stanodavac Đorđe A. (56) dok su njegovi podstanari brat i sestra Nikola P. (27) i Miljana P. (24), koji su u iznajmljenom stanu živeli sa ocem i maloletnim detetom, zadobili teške povrede.

U očaju zbog neizmirenih računa i teške materijalne situacije u kojoj se našao, stanodavac Đorđe A. odlučio se da ispred vrata stana u koji godinama nije mogao da uđe niti da naplati kiriju, aktivira veliku količinu eksploziva. 

U strašnoj detonaciji koja usledila i koja se osetila preko ceog Smedereva, Đorđe je izgubio život. Delovi njegovog tela završili su razbacani po ulici, dok su brat i sestra zaključni u stanu pretrpeli teške povrede, ali su ipak ostali živi.

Foto: Informer

Na jedno oko Nikola neće više moći da vidi

 

Uz brojne posekotine od gelera, Nikoli su bila povređena oba oka i na jedno više neće moći da vidi. Njegova sestra je bila malo bolje sreće, te je završila u bolnici sa brojnim posekotinama po telu.

U ovom tragičnom incidentu devastirana su tri sprata petospratnice u Ulici slobode. 

Od petog sprata nije ostalo gotovo ništa sem zidova i delova ljudskog tela, koji su ostali rasuti svuda po hodniku.

Uviđaj je vršen u krugu od više stotina metara, a forenzičari su markirali delove tela u nastojanju da utvrde identitet osobe koja se raznela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija