• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2023

15:41

Žena iz Bora potegla nož na muža! Posle verbalne svađe isekla ga po telu!

D.K.

Vesti

Žena iz Bora potegla nož na muža! Posle verbalne svađe isekla ga po telu!

Podeli vest

Žena uhapšena zbog nasilja u porodici

Policija u Boru uhapsila je M.P. (37) zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Ona se sumnjiči da je nakon verbalnog sukoba svom partneru nanela više posekotina po telu.

- Ona će po nalogu OJT u Boru nakon zadržavanja do 48 sati, uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu - saopšteno je iz MUP-a


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zaječarac osuđen zbog nasilja u porodici na pet godina zatvora! Evo šta je sve radio svojoj deci!
Hronika

Zaječarac osuđen zbog nasilja u porodici na pet godina zatvora! Evo šta je sve radio svojoj deci!

Otac monstrum, Zaječarac Perica Mitić, provešće pet godina u zatvoru zbog toga što je počinio krivično delo nasilje u porodici. Ujedno, Mitić je osuđen i za neovlašćeno držanje opojnih droga, a presuda glasi da za to krivično delo treba da plati 100.000 dinara. Obe presude su pravnosnažne, jer je ove presude Osnovnog suda u Zaječaru potvrdio je Apelacioni sud u Nišu.

28.08.2023

14:56

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju
Politika

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju

Na dan kada Aleksandar Vučić ponovo ide u Njujork da brani nacionalne interese i da kaže u lice svetskim moćnicima ono što niko drugi nije smeo da im kaže, oni koji su očigledno opozicija sopstvenoj državi i narodu se ponovo oglašavaju u pozivanju na njegov linč i nasilnu smenu, istakao je Branislav Malović, član Predsedništva SNS.

20.05.2024

09:55

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12