• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.09.2023

14:35

Ovo je bahati vozač koji je pokosio dvojicu dečaka na mopedu! Mortus pijan udario u decu, a onda dodao gas i pobegao

printscreen

Vesti

Ovo je bahati vozač koji je pokosio dvojicu dečaka na mopedu! Mortus pijan udario u decu, a onda dodao gas i pobegao

Podeli vest

Goran M. (39) se sumnjiči da je sinoć na putu Glogovica-Dubočane vozeći "golf 2" sa 1,94 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario moped na kojem su bili Pavle U.(12) i Mladen D.(12),a onda pobegao

Bahati vozač je uhapšen, a kako su meštani Dubočana ispričali za informer.rs on je stalno pijan.

- Taj Goran je poznati alkoholičar, svaki dan je mortus pijan! U trenutku nesreće bio je mortus pijan i imao je 1, 94 promila, kada je iz suprotne trake prešao u smer u kojem su bili dečaci. On je sinoć išao iz Glogovice prema Dubočanu, ali je bio baš u teško alkoholisanom stanju. Deca su išla mopedom, od 50 kubika, iz pravca Dubočana ka Glogovici i tu ih je udario - rekao je meštanin. 

Foto: printscreen

Goran M. sa svojim detetom ispred "golfa" kojim je pokosio dečake

 

Podsetimo dečaci su u teškom stanju odmah kolima Hitne pomoći transportovani u Urgentni centar zaječarske bolnice, ali su zbog težine povreda posle toga prebačeni u bolnicu u Beogradu odnosno Nišu.

 

Foto: PrintScreen

Dečaci se mopedom vraćali sa rođendana

Mladenu D. je u udesu otkinuta leva noga ispod kolena i on je trenutno u bolnici u Beogradu, dok je Pavle U. zadobio prelom šake i lakta zbog čega je trenutno u Kliničkom centru u Nišu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija