• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

11.09.2023

07:34

Podignuta optužnica protiv Nišlijke za pokušaj ubistva! Imali intimni odnos pa umalo preklala ljubavnika

Miloš Rafailović

Vesti

Podignuta optužnica protiv Nišlijke za pokušaj ubistva! Imali intimni odnos pa umalo preklala ljubavnika

Podeli vest

Više tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv A. N. (30) iz ovog grada za pokušaj ubistva jer je 2. novembra prošle godine nakon intimnog odnosa nožem umalo preklala D.R. (43), a onda izmislila da je on pokušao da je siluje.

Krvava drama odigrala se 2. novembra prošle godine nešto posle 1 sat iza ponoći u jednom niškom hotelu, a optužena je jeziv pokušaj ubistva isprva pokušala da predstavi kao nužnu odbranu prilikom pokušaja silovanja.

Kako se navodi u optužnici Višeg javnog tužilaštva u Nišu, A. N. je upoznala D. R. u kladionici u Nišu gde su vršili uplate za klađenje a zatim predložila da odu u hotel u kojem je često boravila, gde su i prespavali. Prema optužnici, sutradan mu je tražila da plati troškove hotela, rekavši i da joj je potrebna pomoć jer joj je kćer u bolnici.

- Oko 22 časa, nakon intimnog odnosa zatražila je od oštećenog da legne sa desne strane kreveta do zida i okrene se na levi bok prema zidu, kada je oštećeni zaspao, a zatim ga je probudila i saopštila mu da ima neku "kombinaciju" sa drugom i izašla iz sobe oko 00.15 časova i od recepcionera zatražila da pozove taksi. Udaljila se iz hotela I otišla u kuću svoje majke odakle je uzela kuhinjski nož, da bi u 00.51 ušla u sobu u kojoj je oštećeni bio budan te mu saopštila da "nije završila kombinaciju" – stoji u optužnici VJT Niš.

D. R. je nakon tog razgovora zaspao, a A.N. je tada nožem nasrnula na njega.

- Kada se oštećeno okrenuo ka zidu i nastavio da spava, A.N. je kuhinjskim nožem, koji ima sečivo do 20 centimetara, ubola D.R. u vrat ispod desnog uha i nanela mu povredu opasnu po živ - navodi se u optužnici protiv A. N.

D. R. je zadobio ubodnu ranu ispod desne ušne školjke širine oko dva centimetra, sa izlaznom ranom na desnom krajniku, nakon čega je skočio iz kreveta dok je A. N. istrčala iz sobe a oštećeni za njom do recepcije kako bi zatražio pomoć.

- Osumnjičena je sa nožem u rukama zahtevala od recepcionera da ne zove policiju, kada se oštećeni vratio do sobe i uspeo da se zaključa. Osumnjičena se vratila do vrata sobe sa nožem u ruci, gde je ključem koji je uzela sa recepcije pokušala da otključa vrata kojom prilikom je polomila ključ sa spoljašnje strane brave ulaznih vrata, kada je po pozivu recepcionara došla policija i ekipa Hitne pomoći - precizirano je u optužnici. 

Inače nakon brutalnog napda D.R. je transportovan u Klinički centar u Nišu, dok je A. N. kojae j doživele nervni slom zbrinuta u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici gde je provela dve nedelje.
Kada je istraga utvrdila da nije bilo silovanja kako je tvrdila A.N. ona je optužena za pokušaj ubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija