• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sandžak danas

14.09.2023

21:37

Poznato stanje ranjenog mladića u Novom Pazaru! "Tarik je pogođen u levu slepoočnicu, bio je svestan kada su ga dovezli"!

S. R.

Vesti

Poznato stanje ranjenog mladića u Novom Pazaru! "Tarik je pogođen u levu slepoočnicu, bio je svestan kada su ga dovezli"!

Podeli vest

Večeras je oko 19.45 časova ispred hotela u Novopazarskoj banji, Veljko M. (23) hicem iz pištolja ranio Tarika Hasanovića (21).

- Bio je u svesnom stanju kada su ga dovezli,  za sada je stabilan, ali su povrede opasne po život. Povređen je u predelu leve slepočnice, na intezivnoj je trenutno u toku je dijagnostika i najverovatnije da ce bito prebačen u Klinicki centar Kragujevac ili Beograd" , rekao je dežurni hirurg dr Enes Zogić i dodao:

- Kod povređenog je uočen prekid kontinuiteta kostiju lobanje, sa povredom moždanog tkiva i krvnim podlivom u mozgu sa te strane. Rezultati skenera pokazali su i da je ceo metak ili njegov deo još uvek u lobanji. Povrede koje je zadobio T.H. su opasne po život i on je hitno transportovan na neurohirurgiju.

Foto: S.R.

Pucnjavi prethodila svađa dvojice mladića

Prema rečima očevidaca do incidenta je došlo nakon verbalne svade izmedu Veljka M. i Tarika Hasanovića. 

-  Čuli smo pucnjeve dok smo sedeli na terasi. Ljudi su vrištali i trčali na sve strane - rekao je jedan od gostiju hotela.

Policija je odmah zatvorila prostor oko restorana i započela istragu. Detektivi trenutno razgovaraju sa svedocima, pregledaju video snimke sa sigurnosnih kamera i tragaju za mogućim osumnjičenima.

Motive pucnjave za sada nije moguće potvrditi, ali pretpostavka je da je reč o ličnom obračunu ili mogućoj osveti. Grad je u šoku, a stanovnici Novog Pazara mole se za oporavak Tarika H. i traže pravdu za nevinu žrtvu.

Tarik je prevezen u bolnicu u Novom Pazaru, dok je Veljko M. uhapšen. Pištolj je pronađen na licu mesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija