• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

19.09.2023

11:45

Prekinuto suđenje Miki Aleksiću! Advokat profesora glume vikao na sudiju

Maša Banđur

Vesti

Prekinuto suđenje Miki Aleksiću! Advokat profesora glume vikao na sudiju

Podeli vest

Suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za seksualno zlostavljanje više učenica njegove škole vanredno je prekinuto nakon što je njegov branilac advokat Zoran Jakovljević počeo da viče na sudiju i žali se da ga Milena Radulović, glumica koja je bila žrtva silovanja, ispravlja.

Suđenje je prekinuto, i sudija je odredio pauzu, nakon što je Jakovljević krenuo sa gomilom pitanja koja se odnose na to da li je Milena pre krivične prijave protiv Aleksića pričala sa advokatima, zbog čega je on ušao i u raspravu sa sudijom.

Foto: Maša Banđur

Milena Radulović svedočila o seksualnom zlostavljanju

 

Glumica je inače rekla da je dve, tri godine ranije želela da prijavi i da je pričala sa jednim advokatom. Odlučila je kada je pričala sa Ivom Ilinčić i sa njihovim roditeljima.

Nakon toga advokat je tvrdio da je Milena rekla da je razgovarala sa više advokata, aludirajući na to što je otac Ive Ilinčić advokat. Milena ga je ispravila i rekla da je pričala sa Ivom, kao i njenim roditeljima.

- Ja nikoga od devojaka koje su doživele seksualno nasilje, a napominjem da ih znam mnogo više nisam zvala da učestvuje u prijavi. Smatrala sam da je to njihov izbor - rekla je ona i navela jedno ime devojke za koju zna da je Aleksić polno uznemiravao, na šta se branilac Aleksića glasno nasmejao.

Foto: Maša Banđur

Advokat Zoran Jakovljević i ranije se sukobljavao sa sudijom zbog čega je bio i izbačen sa suđenja

 

Nakon ovoga advokat Zoran Jakovljević je počeo da viče na sudiju i tvrdi da mu stalno upada u reč zbog čega je suđenje i prekinuto. 

Inače ovo nije prvi put da je suđenje prekinuto zbog postupaka Zorana Jakovljevića. Naime i početkom marta kada je saslušavana oštećena M.Ć. on je slično postupio i tada je došlo do svađe advokata i sudije zbog čega je Jakovljević izbačen iz sudnice, a suđenje prekinuto.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Milena Radulović oči u oči sa Mikom Aleksićem! Svedoči na suđenju reditelju kojeg je optužila za silovanje(FOTO)
Potresno

Milena Radulović oči u oči sa Mikom Aleksićem! Svedoči na suđenju reditelju kojeg je optužila za silovanje(FOTO)

Glumica Milena Radulović, jedna od žrtava samozvanog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, koja je prva izašla u javnost i ohrabrila ostale devojke da prijave seksualno nasilje, malopre je stigla na ročište u Viši sud u Beogradu gde će danas dati iskaz povodom seksualnog zlostavljanja koje je trpela tokom časova glume u školi Miroslava Aleksića.

19.09.2023

10:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija