• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2023

13:53

Potresne scene u Palati pravde! Milena Radulović u suzama grli oca nakon haosa u sudnici (FOTO)

ATAIMAGES

Vesti

Potresne scene u Palati pravde! Milena Radulović u suzama grli oca nakon haosa u sudnici (FOTO)

Podeli vest

Brojni glumački svet stigao je da pruži podršku Mileni Radulović tokom ovog veoma bolnog procesa za nju, ali najviše od svega glumici je prijalo prisustvo članova njene porodice. Zato i ne čudi što je u pauzi pronašla utehu i novu snagu u zagrljaju svoga oca Stevana Radulovića.

Suđenje vlasniku dramskog studija "Stvar srca" Miroslavu Aleksiću nastavljeno je danas u Palati pravde, tokom kojeg je svedočila oštećena Milena Radulović.

Prvi deo procesa protekao je u žestokoj prepirci između sudije i advokata Zorana Jakovljevića, koji je dobio opomenu zbog nepoštovanja suda s obzirom na to da je se vreme govorio uporedo sa sudijom, revoltiran zbog toga što mu je pitanje odbijeno.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Do prepirke je došlo jer je Milena Radulović ispravila Jakovljevića i rekla da pre krivične prijave nije razgovarala sa advokatima, već sa jednim advokatom, Goranom Đurašinovićem, a da smatra da je ocu Ive Ilinčić koji je advokat, nije pričala u tom svojstvu. Određena je pauza 15 minuta.

Uteha u očevom zagrljaju

Na ovo suđenje Milena je došla u pratnji svog izabranika, reditelja i frontmena grupe Beogradski sindikat, Ognjena Jankovića, a ovo je ujedno i njihovo prvo javno pojavljivanje.

Osim Ognjena, Radulovićevoj su podršku pružile i brojne kolege glumci i glumice, ali i članovi porodice.

Glumac Milan Marić došao je ispred Višeg suda u Beogradu u pratnji glumice Vaje Dujović. Došao je i glumac Aleksandar Radojičić.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Na jednoj od fotografija vidimo i Mileninu rođenu sestru, Anju Radulović, a kao najveća podrška suđenju je prisustvovao i Milenin otac Stevan Radulović. Zato ne čudi što je u pauzi ovog više nego neugodnog procesa, utehu i novu snagu pronašla u očevom zagrljaju.

Aleksić optužen za četiri silovanja

Podsetimo Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Foto: Maša Banđur

 

 

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra 2021. godine je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor. Kućni pritvor mu je ukinut 10. marta 2022. godine i od tada se brani sa slobode.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 7 meseci

Čovek te siluje. Tebi je to strašno i još sedam puta odlaziš na silovanja a uz to se družiš sa njegovom porodicom. To nekako treba shvatiti i progutati. Neka silovanja toliko postanu strašna da ih oštećene prijave nakon dvadesetak godina (Lečića).

Prekinuto suđenje Miki Aleksiću! Advokat profesora glume vikao na sudiju
Hronika

Prekinuto suđenje Miki Aleksiću! Advokat profesora glume vikao na sudiju

Suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za seksualno zlostavljanje više učenica njegove škole vanredno je prekinuto nakon što je njegov branilac advokat Zoran Jakovljević počeo da viče na sudiju i žali se da ga Milena Radulović, glumica koja je bila žrtva silovanja, ispravlja.

19.09.2023

11:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija