• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Radio 100 plus

20.09.2023

20:14

Novopazarac Senad Mahović Maljo osuđen zbog ubistva! Zajedno sa još dvojicom, ispred pekare pretukao i na smrt izbo Samira M.

Miloš Rafailović/shutterstock

Vesti

Novopazarac Senad Mahović Maljo osuđen zbog ubistva! Zajedno sa još dvojicom, ispred pekare pretukao i na smrt izbo Samira M.

Podeli vest

Novopazarac Senad Bahović, poznatiji kao Maljo, pravnosnažno je osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva Samira M. (35) iz 2010. godine.

Ovo je poslednja od tri presude u ovom tragičnom slučaju koji je šokirao lokalnu zajednicu.

Podsetimo, tragedija se dogodila u julu 2010. godine kada su Bahović i još dvojica njegovih sugrađana, Jasmir Islamović i Elvedin Zenunović, fizički nasrnuli na Samira M. ispred pekare u Ulici Branka Ćopića u Novom Pazaru.

Upotrebom noža i palica, oni su naneli smrtonosne povrede Samiru M.

Nakon zločina, Bahović, zvani Maljo, pobegao je i postao predmet međunarodne poternice. Skoro jedanaest godina kasnije, u 2021. godini, uhapšen je u Bosni i Hercegovini i izručen Srbiji.

Prvostepenom presudom Višeg suda u Novom Pazaru, Bahović je osuđen na 11 godina zatvora zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu.

Međutim, nakon žalbe Višeg tužilaštva u Novom Pazaru, Apelacioni sud u Kragujevcu povećao je kaznu na 14 godina.

Osim Bahovića, Jasmir Islamović je ranije osuđen na 16 godina zatvora, dok je Elvedin Zenunović dobio kaznu od 11 godina.

Obojica su prvobitno osuđeni na po 18 godina zatvora od strane Višeg suda u Novom Pazaru, ali je Apelacioni sud u Kragujevcu nakon žalbi umanjio njihove kazne.

Ova tragedija, koja je uzdrmala Novi Pazar, završava sa ukupno 41 godinom zatvora za trojicu počinilaca koji su usmrtili Samira M.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija