• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R./Heute

24.09.2023

10:40

Srbin uhapšen u Beču: Udario kontrolora i pretio policiji ubistvom?!

EPA/Max Brucker

Vesti

Srbin uhapšen u Beču: Udario kontrolora i pretio policiji ubistvom?!

Podeli vest

Mladić iz Srbije uhapšen je pošto je udario kontrolora na železničkoj stanici u Beču, a potom pretio policajcima ubistvom.

Srbin je uhapšen u subotu uveče, nakon fizičkog napada koji je počinio nad kontrolorom na železnici.

" Mladić je prilikom razgovora sa kontrolom pesnicom udario službenika železničke stanice. Nasilje je prijavljeno policiji koja je ubrzo stigla ali Srbinu to nije bilo dovooljno već je nastavio da preti policajcima kako će ih pobiti " navodi austrijski portal "Heute" 

Povreeni kontrolor prevezen je u bolnicu, dok je mladić iz Srbije uhapšen.

"U njegovoj odeći pronađene su male količine droge i zaplenjene. Muškarac se tereti zbog sumnje da je naneo telesne povrede, opasne pretnje i posedovanje sredstava zavisnosti" navodi pomenuti medij. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija