• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

27.09.2023

21:47

"Baš kad treba da krene "ono", eto ti ga vampir"! Bizarna priča iz Zaječara - plašio bivšu devojku i novog momka dok su imali seks

Pixabay

Vesti

"Baš kad treba da krene "ono", eto ti ga vampir"! Bizarna priča iz Zaječara - plašio bivšu devojku i novog momka dok su imali seks

Podeli vest

Srbiju je pre nekoliko godina zadesio izuzetno neobičan slučaj uhođenja zbog preljube u Zaječaru.

Naime, 6. juna 2019. godine, D.D. (33) je priveden na ispitivanje nakon što su istražitelji otkrili neobičan događaj - otkrili su da je tokom nekoliko dana nosio kostim vampira dok je pratio svoju bivšu partnerku (46) i njenog novog partnera (60). Dodatno, on ih je plašio i uznemiravao dok su imali intimne odnose.

Foto: Pixabay

 

Policija je uhapsila D.D. (33) iz okoline Zaječara zbog sumnje da je tokom tog vremena prerušen u vampira i da je plašio svoju bivšu partnerku (46) i njenog novog partnera (60) dok su bili intimni.

Ovaj neobičan slučaj je šokirao lokalnu policiju u Zaječaru, a potraga za "vampirom" trajala je punih 10 dana.

- Žena je uletela u policijsku stanicur i uspaničenim glasom povikala: "Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim!" Kada su videli u kakvom je stanju žena, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se desilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah sproveli kod inspektora - rekao je tada izvor i dodaje da je inspektor ostao zabezeknut kada je čuo njenu priču.

Foto: Printscreen

 

- Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem! - počela je ova žena i kroz plač nastavila:

- Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. Ma izem ti ja tu vezu! Moj muškarac dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo... Onda počnemo da se malo milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene "ono", eto ti ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče ko pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, posle toga nema seksa, ko bi se seksao.

Prekinuo ih u odnosu 15 puta

Žena je ispričao da se ista stvar dešavala i kod nje kući, ali i u kući njenog partnera.

- Više od 15 puta smo videli vampira. Sve bude lepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam da ga prijavim, da ga odmah uhapsite ili mu probijte kolac... Ne mogu više ovo da izdržim - ispričala je ova žena, a njenu priču potvrdio je i njen muškarac.

Našli masku

Prema rečima izvora, policajci su shvatili da je ovaj par jako uplašen zbog čitave situacije i rešili su tada da ispitaju šta se zaista događa.

Foto: Printscreen

 

- Policajci su sastavili zapisnik i krenuli u potragu za vampirom. Desetak dana su radili na pronalaženju utvare i, naravno, odmah su znali da ih neko iz sela namerno sabotira tokom seksa, te da nije reč ni o kakvom vampiru - rekao je izvor Kurira.

U razgovoru sa meštanima policajci su došli do informacije da je ona ranije bila u vezi sa komšijom D.D.

- Sa njim je obavljen razgovor i pretresena mu je kuća. Tamo su nađeni rekviziti za maskiranje - vampirski zubi, plašt i šminka. Pritisnut dokazima, komšija D.D. je priznao da je namerno plašio bivšu - rekao je izvor.

Uhapšeni "vampir" je nakon razgovora sa policijom pušten i prošao je samo sa opomenom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija