• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/republika.rs

29.09.2023

11:55

Masovni ubica  Kosta K. odbio da primi majku u posetu! Besno je zaurlao: Neću da je vidim!

inforer.rs

Vesti

Masovni ubica Kosta K. odbio da primi majku u posetu! Besno je zaurlao: Neću da je vidim!

Podeli vest

Kako saznajemo, njemu je u posetu došla majka Miljana Kecmanović, ali on nije želeo da je vidi

Monstruozni dečak Kosta Kecmanović (14), koji je 3.maja ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", skoro pet meseci zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije.

Tamo je smešten jer je, kada je počinio zločin, imao 13 godina i bio je krivično neodgovoran, odnosno nije mogao biti prebačen u pritvorsku jedinicu.

Pre nekoliko dana došlo je do incidenta na odeljenju klinike, na kojem je Kosta smešten.

Kako saznajemo, njemu je u posetu došla majka Miljana Kecmanović, ali on nije želeo da je vidi.

- Kada su mu doktori rekli da mu je majka došla u posetu, on je počeo besno da urla i govori da ne želi da je vidi. Toliko je bio ljut da nije hteo da primi ni paket koji mu je donela.

Kecmanovićeva je čula viku dok je čekala u hodniku, a onda su joj zaposleni rekli da sin odbija posetu, pa se ona bez reči okrenula i otišla kući. Lekari, koji rade na ispitivanju monstruoznog dečaka, ostali su zatečeni zbog Kostine reakcije - ispričao je izvor blizak bolnici.

Usmrtio devetoro 

Masovni ubica je 3. maja došao u svoju školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i nasumičnom pucnjavom pucao u sve na koje je naišao. Tada je očevim pištoljem usmrtio devet đaka i pripadnika obezbeđenja, pri čemu je ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 8 meseci

Ako su zaista istiniti svi ti sitni detalji iz te bolnice, koje povremeno objavljuju mediji, onda je jasno da se taj monstrum definitivno nalazi na pravom mestu i da tu mora da ostane dok je živ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija