• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

01.10.2023

16:11

Žena koju je izbo Avganistanac izašla iz bolnice pa poslala emotivnu poruku: "Jel ti lečiš dušu? E, dušu kad naučiš da lečiš da mi se javiš"

N.B.

Vesti

Žena koju je izbo Avganistanac izašla iz bolnice pa poslala emotivnu poruku: "Jel ti lečiš dušu? E, dušu kad naučiš da lečiš da mi se javiš"

Podeli vest

Žena (49) iz Kuzmina koja je 14. septembra bila teško ranjena kada ju je u tom mestu napao emotivni partner M. O. (26), inače državljanin Avganistana, uspešno se oporavlja i izašla je iz bolnice.

Ona je juče na društvenim mrežama obavestila svoje prijatelje da je kod kuće i promenila je naslovnu fotografiju. Ispod slike, virtuelni prijatelji su joj pisali kako joj žele brz oporavak, a ona im se redom zahvaljivala uz emotikone srca i cveća.

- Samo ti nama ozdravi, želim ti brz oporavak, dušo moja draga. Sve najbolje, srećno - samo su neki od komentara upućeni ranjenoj ženi, a ona je svojim prijateljima odgovorila: "Kod kuće sam, živa sam, hvala Bogu".

Foto: S.B.

Mesto napada

Povređena žena je potom i objavila video - scenu iz popularnog filma "Toma", u kojoj doktor pita glavnog junaka da li ga nešto boli, a on mu odgovara da ga boli duša.

- Jel ti lečiš dušu? E, dušu kad naučiš da lečiš da mi se javiš - odgovorio je glavni junak.

Podsetimo, krvava drama odigrala se pre 15 dana u piljari u Kuzminu, gde je ranjena žena radila. Kako su ranije za Kurir ispričali meštani, ona se posvađala sa svojim partnerom koji je izvadio sečivo i nekoliko puta je izbo. Posle ranjavanja je pobegao, ali ga je policija brzo pronašla i uhapsila.

- Oni su se upoznali prošle godine kada je ona radila u lokalnom migrantskom centru gde je kuvala. Žrtva je nekoliko dana pre ranjavanja sa svojim partnerom otvorila radnju u kojoj se i dogodio napad. Odlučili su da otpočnu svoj posao i našli su kuću u kojoj su otvorili lokal gde su plaćali zakup - ispričala je ranije poznanica povređene žene.

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Mesto napada

Kako smo dalje saznali od poznanika ovog para, svađa, a zatim i pokušaj ubistva se dogodio ujutru neposredno nakon što su žena i O. M. otvorili radnju za mušterije.

- Niko ne zna da kaže zašto je konkretno izbila svađa među njima. Sve se dogodilo neposredno nakon što su otvorili radnju. Čula se galama i vriska, a onda je muškarac, navodno, krvavih ruku pobegao niz ulicu, a ona je ostala da leži nasred radnje - rekli su nam očevici i dodali:

Foto: N.B.

Mesto napada

- Komšije i prolaznici čuli su da se nešto dešava, a kada su došli odmah su zvali Hitnu pomoć i policiju koja je krenula u akciju hapšenja osumnjičenog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija