• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2023

15:51

Prvo oglašavanje advokata Zorana Marjanovića: "On danas izlazi na slobodu, ali još nije slobodan čovek"

Printscreen/InformerTV

Vesti

Prvo oglašavanje advokata Zorana Marjanovića: "On danas izlazi na slobodu, ali još nije slobodan čovek"

Podeli vest

Advokat Aleksandar Miško Zarić potvrdio je za Informer da je ukinuta presuda Zoranu Marjanoviću od 40 godina zatvora zbog ubistva njegove supruge pevačice Jelene Marjanović!

U izjavi za Informer Zarić je rekao da će u toku dana Zoran Marjanović biti pušten iz pritvora u kom je bio u Centralnom zatvoru.

- Ja kao njegov advokat još uvek nisam dobio odluku suda, ali iz medija vidim da će Zoran Marjanović biti pušten iz pritvora i da će se naložiti novo suđenje. Moram da kažem da je uvaženo sve ono što smo mi, kao njegovi advokati, napisali u žalbama - kaže on.

Foto: Printscreen/InformerTV

 

Naglašava da Marjanović izlazi danas iz pritvora, ali da još uvek nije slobodan čovek.

- Biće naloženo novo suđenje, a to znači i novo sudsko veće. Videćemo kako će se stvari odvijati, ali smo zadovoljni ovom odlukom. Jedina logična odluka jer je presuda bila apsurdna - kaže on.

Prema njegovim rečima ne postoji nijedan jedini dokaz na osnovu koga je Zoran Marjanović mogao da bude osuđen prvostepenom odlukom suda.

- Presuda je bila sporna, nije postojao nijedan trag na njemu i dokaz da je toga dana bio u kanalu u kom je pronađena njegova supruga Jelena. Jasno je bilo da ova presuda ne može da opstane, a na nama advokatima je da u ponovljenom suđenju dokažemo njegovu nevinost - priča ovaj advokat.

Foto: Emisija ''Pod sjajem zvezda''

 

Naglašava da su ceo slučaj "napumpali" mediji, ali da je to i logično s obzirom na monstruoznost zločina.

- Setite se samo kako su pojedini mediji tvrdili da je telo Jelene Marjanović preneseno iz nekog drugog mesta i ostavljeno u kanal u Borči. Mnogo je stvari bilo, nepravde i nelogičnih poteza policije i tužilaštva - ističe Miško Zarić i dodaje da je sve vreme dok je Zoran bio u pritvoru u posetu mu je išla ćerka Jana.

Foto: printscreen

 

- To je takođe važno da se naglasi i to govori o odnosu oca i ćerke. Videćemo kako će se ovaj slučaj dalje odvijati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija