• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2023

12:37

"U ruci držim Janu, a ona odlazi da trči - Tu je bio kraj"! Zoran Marjanović bio je učesnik rijalitija, a o ubistvu supruge Jelene je rekao ovo: "Jajare i gnjide mi ne trebaju"

Informer

Vesti

"U ruci držim Janu, a ona odlazi da trči - Tu je bio kraj"! Zoran Marjanović bio je učesnik rijalitija, a o ubistvu supruge Jelene je rekao ovo: "Jajare i gnjide mi ne trebaju"

Podeli vest

Zoran Marjanović, koji je prvostepeno osuđen na 40 godina robije za ubistvo supruge Jelene Marjanović na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine, izašao je pre dva dana na slobodu! Odlukom Apelacionog suda, njemu je ukinut pritvor, a suđenje će mu biti ponovljeno!

Kompozitor iz Borče prvi put je zvanično uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu supruge 15. septembra 2017. godine i to samo devet dana nakon što je ušao u rijaliti "Zadruga".

Dok je bio u rijalitiju, Zoran je progovorio o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova ćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.

Foto: Insajder/Ivan Dobričić

 

U ispovesti pred kamerama Zoran se osvrnuo i na dan kada je Jelena pronađena mrtva u kanalu, na nasipu u Borči.

Foto: printscreen

 

- U jednoj ruci sam držao dete i nas dvoje ostajemo na nasipu, a Jelena odlazi da trči. Ubrzo nas dvoje krećemo da je tražimo i tu je bio kraj. Kakav je osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, člana porodice, posle ta plakanja noćima sa detetom, užasna snaga treba... - preneli su tada portali Zoranove reči.

Foto: Insajder/Novak Đurović

 

On je zatim nastavio da govori o danima nakon što je pronađeno telo njegove supruge.

Kada je prošla sahrana, mnogi su mi okrenuli leđa, precrtao sam ih sa spiska prijatelja, upoznao sam nove ljude, i ova situacija me je mnogo naučila, da se družim samo sa hrabrim ljudima. Jajare, sitne gnjide, ljigavci mi ne trebaju, bolje mi je da imam desetak pravih prijatelja - istakao je tada Zoran.

Foto: Insajder

 

On je tada, znajući da ga snimaju kamere, pričao kako mu je najteže bilo da ćerki Jani objasni smrt majke.

Foto: Insajder/Novak Đurović

 

- Nisam znao šta da joj kažem, kako da joj objasnim šta se desilo. Kao da smo bili u kućnom pritvoru. Našao sam dečjeg psihologa, posavetovao je i nas u kući i njenu vaspitačicu kako da se ponašamo jer dete u najosetljivijem periodu gubi majku koju niko ne može da zameni. Znao je u kojem periodu treba da joj kažemo da je nestala i ispričao sam joj jednom, ona se sećala tog trenutka kada je Jelena otišla da trči. Rekao sam joj da je majka poginula od strane zlikovca. Svaki dan i sada ona čeka, pita me da li su prikazali na televiziji zlikovca, čeka tu pravdu... Do smrti ću se boriti za istinu i pravdu. Jana od mene očekuje budućnost i da idem dalje - pričao je Zoran.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija