• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

05.10.2023

22:29

Jelenu Marjanović je ubio sponzor! Marko Nicović: Zoran nije ubica, ključ tajne je u nekom moćniku!

Informer/promo

Vesti

Jelenu Marjanović je ubio sponzor! Marko Nicović: Zoran nije ubica, ključ tajne je u nekom moćniku!

Podeli vest

Jelenu Krsmanović Marjanović (33), pevačicu „Granda", ubio je verovatno neki moćnik, smatra advokat Marko Nicović, član svetske Agencije šefova policije i nekadašnji načelnik beogradske policije.

On je ubeđen da Jelenin suprug Zoran Marjanović (42) nije ubica!

- Zoran nije imao interes da ubije Jelenu jer je zbog njenih zarada čitava porodica bila obezbeđena. Neko moćan je, zbog ljubomore, kad ga je napustila platio da je teško povrede, ali ne i da je ubiju. Izvršilac je preterao i to je razlog smrti. Da je hteo, muž je mogao na mnogo drugih načina to da uradi i kući a ne na otvorenoj poljani. Oni su posle njene smrti ostali bez "zlatne koke" koja im je omogućavala ugodan život. Nije im sigurno bio interes da je ubiju. Vidi se i kako su mediji i policija preparirali javnost da je Zoran ubica. I sada kako je moguće da prvostepeno bude osuđen na 40 godina zatvora, a onda mu kažu hajde kuci. Znači, da je ta priča o njemu kao ubici šuplja - kaže za informer rs Marko Nicović.

Foto: Emisija ''Pod sjajem zvezda''

Jelena sa ćerkom u januaru 2014. godine

Nicović upire prst u sponzora, koji je, po njemu, naručio njeno ubistvo.

- Ona je bila "zlatna koka" za svoju porodicu. Neko je morao da je finansira na početku karijere i kasnije (garderoba,frizeri, šminka, stajling ,snimanja, prevoz, nakit ,video spotove... A,to nije mogla njena porodica. Na estradi je uobičajeno koketiranje sa sponzorima, druženja, putovanja, ljubavne veze .. A,sponzor je neko ko ima novac i moć. I dalje mislim da je tu ključ tajne ko je ubio - navodi nekadašnji prvi čovek policije i dodaje.

Foto: E-stock

Jelena je svirepo ubijena i bačena u kanal

- Pretpostavljam da je Jelenin suprug znao za tog čoveka, ali da je ćuti o tome. Taj čovek je finansirao Jeleninu karijeru, a on je prećutno pristao na to. On jeste kompozitor i radio je hitove za poznate pevače, ali ipak je ona kasnije donosila više novca od njega u kuću - naglašava nekadašnji viši inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija