• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

11.10.2023

08:41

Ispovest dede ubijenog Dejana iz Klokočevca: Govorio sam mu da se čuva, ali nije me slušao

Nikola Panić/privatna arhiva

Vesti

Ispovest dede ubijenog Dejana iz Klokočevca: Govorio sam mu da se čuva, ali nije me slušao

Podeli vest

Deda Dejana P. (33), iz Klokočevca, kod Majdanpeka, koga je, pre dva meseca, na nagovor Dejanove supruge Slađane (28), brutalno ubio najbolji drug Srećko M. (25) sa maloletnim rođakom Milošem P. (17), kaže da je unuku pričao da se čuva, ali da ga ovaj nije slušao.

- Srećko, Slađanin ljubavnik, išao je sa Dejanom u lov, pričao sam mu da ne ide sa njim i da će ga ubiti. Unuk me nije poslušao, pričao mi je da se to neće dogoditi - kaže Dejanov deda i dodaje:

- Slađana je htela da se uda za ljubavnika, sigurno je zato Dejana i ubila. Koliko znam, četiri godine unazad je ona bila sa njim. Jadan moj unuk.

Foto: printscreen

Dejan i Srećko su bili najbolji drugovi

 

Dejanov deda objašnjava da kada je Slađana bila trudna sa četvrtim detetom zvala je ljubavnika da ide sa njom na kontrole.

- Bila je trudna, nosila je devojčicu. Odlazila je na kontrole u Majdanpek zajedno sa ljubavnikom. Ona se uvek njemu javljala kad ima kontrolu i tražila da idu zajedno - kazao je naš sagovornik. 

Inače Slađana i Srećko, njen ljubavnik, su kako tvrdi Dejanov deda, familija. 

- Ko zna šta se sve tu izdešavalo? To niko nikada neće znati. Moj Dejan se tog dana vraćao sa posla iz druge smene, oni su ga čekali i ubili. Muka me hvata kada pomosilim na njihovo četvoro dece. Ne znam šta će sada biti sa njima, bez oca i majke, koja će na robiju - rekao je deda.

Foto: Printscreen Fb

Slađana sa decom

 

Užasan zločin odigrao se 5. oktobra samo dan nakon što su Dejan i njegova supruga Slađana proslavili desetogodišnjicu braka. 

U prvom trenutku verovalo se da je Dejan nastradao u saobraćajnoj nesreći, ali onda se Miloš P. (17) koji je učestvovao u zločinu pijan pohvalio kako su ga on i njegov rođak Srećko ubili.

Foto: Društvene mreže

Miloš P. se pijan hvalio šta je uradio

 

Policija je odmah po obaveštenju šta je tinejdžer izjavio na informativne razgovore pozvala i "ucveljenu udovicu", ali i njenog kako će se ispostaviti ljubavnika Srećka i njegovog rođaka. 

Oni su pali na poligrafu, a maloletnik je čak hladnokrvno ispričao da je za ubistvo dobio od Dejanove supruge Slađane, 100 evra i 5.000 dinara.

Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31