• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2023

14:18

Bubi priveden u pokušaju da se vrati u Srbiju! Za još trojicom kopača tunela, Interpol nastavio potragu!

printscreen

Vesti

Bubi priveden u pokušaju da se vrati u Srbiju! Za još trojicom kopača tunela, Interpol nastavio potragu!

Podeli vest

Vladimiru Eriću-Bubiju, lozničkom automehaničaru, stavljene su lisice dok je nameravao da se u ukrca u avion za Beograd.

Kao što smo već objavili, Vladimir Erić (32), jedan je od četvorice kopača tunela do depoa podgoričkog Višeg suda, po poternici Interpola uhapšen je sinoć na aerodromu u Stokholmu kada je nameravao da se ukrca u avion "Er Srbije" za Beograd.

Njegova namera je bila da letom u 23 sata stigne na Aerodrom "Nikola Tesla". Za osumnjičenog Erića crnogorska policija nije imala podatke gde je otišao posle otkrivanja tunela 11. septembra, več su imali podatak da je samo ušao u Crnu Goru.

Poznati loznički automehaničar

Uhapšeni je poznati automehaničar u svojoj Loznici. Svi ga znaju i po nadimku Bubi, a tako je glasilo i zvanično ime autoservisa koji je držao do pre više od šest meseci.

Lozničaninu su specijalnost bili skupoceni automobili. Hvalio se kako je popravljao i "mercedes brabus turbo 850", koji polovan košta 200.000 evra. U servisu su bili i drugi tipovi "mercedesa", ali i luksuzni "audiji", kao i "opel".

 

 

Hapšenjem Erića, počela je da se "skuplja" ekipa kopača i pomagača u pritvoru u Podgorici. Pre Lozničanina, u četvrtak u "štek stanu" je uhapšena i Podgoričanka Katarina Baćović, koja je osumnjičena da je deo kriminalne grupe koja jeo kopala tunel ispod Višeg suda, i njoj je određeno je zadržavanje do 72 sata.

Uhapšena Katarina Baćović, braniće se sama 

Ova Podgoričanka je identifikovana kao osoba koja je iznajmila stan u Njegoševoj 12 iz kog su pripadnici te ekipe prokopali tunel do Višeg suda. Baćović je priznala da je imala, kako se ispostavilo, određenu ulogu u slučaju "Tunel" i obavestila je tužilaštvo da odbija usluge advokata Srđana Lješkovića i da će se sama braniti. 

Foto: Vlada Crne Gore/printscreen Vijesti

 

Zadržavanje do 72 sata određeno je i Ivici Piperoviću, osumnjičenom za učešće u aferi "Tunel". Prethodno je i Marjanu Vuljaju, koji se sumnjiči da je Katarini Baćović pomogao u skrivanju, određeno zadržavanje do 72 sata. Takođe, zadržavanje do 72 sata određeno je i Nikoli Milačiću. Oni su saslušani u tužilaštvu i svi su prebacivali krivicu jedan na drugoga.

U besktvu još trojica Lozničana

Trenutno, u bekstvu su još trojica Erićevih komšija iz Loznice koji su kopali tunel. Interpol traga za Veljkom (1991) i Milanom (1970) Markovićem, kao i za Dejanom Jovanovićem (1993), koji su uz Erića označeni kao kopači 30 metara dugog tunela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija