• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

16.10.2023

07:57

"Radio je neprestano da bi obezbedio porodicu"! Komšije Radiše koji je nastradao kod Bogatića: "Namučio se kroz život, ali se borio" (FOTO/VIDEO)

Printscreen Twitter

Vesti

"Radio je neprestano da bi obezbedio porodicu"! Komšije Radiše koji je nastradao kod Bogatića: "Namučio se kroz život, ali se borio" (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Familija Popović u Badovincima veselila se na svadbi u jednoj svečanoj sali u Bogatiću, a od kada se pronela vest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo Radiša P. (48), a njegova najstarija ćerka Danijela (18) teško povređena, od tuge su zanemeli ne samo rođaci, već i celo selo.

Žale zbog tragične i prerane smrti rođaka i komšije, a u mislima su u Beogradu i mole se da Danijela preživi teške povrede koje je zadobila u stravičnom udesu.

- Tuga, šta bi drugo moglo da se kaže. Samo da Danijela preživi. Radiša je bio je dobar čovek, skroman, povučen, pomalo stidljiv. Bio je omiljen u selu, ne znam da je nekome nešto nažao učinio niti da ga neko u selu nije voleo - ispričao je komšija.

Foto: Privatni album

 

Radišina životna priča je tužna i teška. Detinjstvo je proživeo po domovima jer mu se porodica rasturila, a i kasnije ga život "nije mazio".

- Namučio se kroz život, ali se borio i nikada se nije predvao. Naročito od kada se oženio i dobio tri ćerke. Radio je sve poslove da bi obezbedio svoju porodicu, a prijatelji su mu pre nekoliko godina pomogli da ode u Nemačku gde je radio kao građevinski radnik. Odlazio je kada je bilo posla i vraćao se kući, više vremena je bio u inostranstvu nego u selu - rekao je Radišin rođak.

Foto: Printscreen Twitter

 

Nesrećni čovek je nastradao pre dve noći oko 2,30 časova kada se sa ćerkom vraćao kući sa svadbe bliskog rođaka u jednoj svečanoj sali u Bogatiću. Automobilom BMW koji je vozila Danijela uputili su se preko mesta Sovljak, putem koji je oko pet kilometara duži, verovatno zbog toga da bi izbegli gužvu na prometnom putu Bogatić - Badovinci.

Foto: Printscreen Twitter

 

Pretpostavlja se i da je ćerki ustupio mesto vozača jer je na slavlju pio alkohol i smatrao da će ih ona bezbedno vratiti kući iako je znao da nije položila vozački ispit. Međutim, na izlasku iz Bogatića automobil je iz nepoznatih razloga sleteo sa puta, udario direktno u drvo i skoro se prepolovio.

Foto: Printscreen Twitter

 

Radiša je poginuo na mestu nesreće, a Danijelu je bez svesti, sa povredama glave i grudnog koša, hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice u Šapcu odakle je, pošto joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Foto: Printscreen Twitter

 

Ona ima povrede glave i grudnog koša i lekari se bore da joj spasu život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija