• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

17.10.2023

12:49

Identifikovani osumnjičeni za ubistvo vaterpoliste u Subotici! Jedan od njih već ubio i to kao maloletnik - svuda idu naoružani

RINA/Društvene mreže

Vesti

Identifikovani osumnjičeni za ubistvo vaterpoliste u Subotici! Jedan od njih već ubio i to kao maloletnik - svuda idu naoružani

Podeli vest

Filip Z. (21) ubijen je pre dva dana na Palićkom putu u Subotici, a prema pisanju portala identifikovana su dvojica muškaraca koji se dovode u vezu sa njegovim ubistvom i za njima se traga.

Juče je, da podsetimo, veći broj lica saslušan, a u pitanju su svedoci događaja koji se desio u noći između 14. i 15. oktobra.

Oni su nakon saslušanja pušteni, a kako nezvanično saznajemo policija je na tragu osobama koje su pucale i usmrtile mladića.

Foto: RINA

 

Prema nezvaničnim saznanjima "Kurira" policija traga za dvojicom mladića za koje se sumnja da su pucali u Filipa.

- U pitanju su mladići koji su od ranije poznati subotičkoj policiji. Jedan od njih već je hapšen zbog ubistva - kaže izvor iz istrage i dodaje:

Foto: rina.rs

 

- Ti momci su mnogo puta ranije pravili probleme na ulicama grada, a gotovo uvek su naoružani. Navodno je jedan od njih dvojice već ležao zbog ubistva i to kao maloletnik.

Prema rečima našeg izvora do sukoba na pumpi je došlo kad su napadači počeli da provociraju Filipa i njegovog brata koli su se vraćali iz izlaska.

Foto: rina.rs

 

- Filip je sa bratom ušao na pumpu gde su napadači već bili. Čim su ušli oni su počeli da provociraju i dobaciju njegovom bratu (18). Nije sigurno oko čega je problem nastao, ali se Filip fizički obračunao sa napadačima, povukao brata i seo u automobil - kaže naš izvor.

Foto: rina.rs

 

Kako kaže, on je odbranio brata i nije želeo dalje probleme te se povukao.

- Oni su ušli u auto i krenuli, ali su napadači naoružani krenuli za njima. Pucali su u Filipa iz automobila u pokretu i pobegli. Pregledaju se snimci sa svih kamera, a navodno je to bio policiji i prvi trag u otkrivanju identiteta osumnjičenih pucača - priča sagovornik iz istrage.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksijevi šahovski potezi! Prvo mala rokada, a sad menja topa za lovca
Fudbal

Piksijevi šahovski potezi! Prvo mala rokada, a sad menja topa za lovca

Osnovne probleme u igri srpske reprezentacije nije teško detektovati! Čak osam primljenih golova u grupnoj fazi Svetskog prenstva u Kataru bili su za čistog keca odbrani! Samo jedan postignut gol i to na isteku 180. odnosno 190 i nekog minuta igre, kad se sabere i nadokanada vremena, jasno ukazuju da je na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj problem – napad.

24.06.2024

13:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija