• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.10.2023

17:15

Kockar pretukao ženu i taštu pa se razneo "kašikarom"! Krvava drama u porodičnoj kući u Vršcu

Printscreen

Vesti

Kockar pretukao ženu i taštu pa se razneo "kašikarom"! Krvava drama u porodičnoj kući u Vršcu

Podeli vest

Dušan Stefanović (47) iz Vršca je pre tačno godinu dana u porodičnoj kući kablom krvnički pretukao nevenčanu suprugu Gordanu P. (49) i njenu majku Dragicu, a onda se popeo na sprat i razneo se bombom "kašikarom"!

Jeziva tragedija dogodila se oko 7.45 časova u Ulici Vase Pelagića u Vršcu, u Gordaninoj kući u kojoj je ona živela sa majkom i Dušanom. Svađa je, navodno, počela oko novca, jer je Dušan bio kockar, a sve je kulminiralo kad je optužio Gordanu za preljubu.

- Svađali su se satima, čuo ih je ceo komšiluk. Gordana je zamerila Dušanu da će je dovesti do prosjačkog štapa zbog kockarskih dugova, a on ju je optužio da ima ljubavnika. U  svađu nevenčanih supružnika umešala se u jednom trenutku Dragica, pokušavajući da ih smiri, ali nije uspela. Ona je viknula na Dušana i upozorila ga da će zvati policiju ako ne prestane da divlja. U naletu besa, Stefanović je zgrabio debeli kabl za struju i nasrnuo na ženu i taštu - otkrio je tada Informerov izvor iz istrage.

Nasilnik je Gordanu krvnički izudarao, mnogo više nego njenu majku. Kad je završio sa iživljavanjem, popeo se na sprat na sprat kuće pa legao preko bombe i aktivirao je. Snažna detonacija preplašila je komšije, koje su odmah pozvale policiju.

Gordana je s teškim povredama zbrinuta u bolnicu, a Dušanovo telo je preneto na obdukciju.

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Dušan i Gordana u vreme ljubavi

 

Stefanović je prethodno na Fejsbuk profilu često objavljivao fotografije sa Gordanom, s kojom je bio dve godine u vezi. Na godišnjicu je objavio njenu sliku, ispod koje je napisao: "Samo sa njom život ima smisla". Takođe joj je često komentarisao objave i slike, izjavljivao joj ljubav i slao srca i poljupce.   

Pokušao da opljačka menjačnicu

Inače, on je pre desetak godina pokušao da opljačka jednu menjačnicu, kako bi vratio kockarske dugove. Upao je tada naoružan u lokal, međutim, iz nekog razloga nije uspeo da otme novac i policija ga je ubrzo uhapsila.

Bio je osuđen za to i odslužio je kaznu zatvora. Po izlasku na slobodu je bio u depresiji. Pretpostavlja se da je ponovo upao u kockarske dugove kad je nasrnuo na ženu i taštu, pa se zatim ubio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija