• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

18.10.2023

07:06

Mali Paun ubio  Cecinog Šabana! Nekrunisani kralj Zvezdare i plejboj likvidiran na Bulevaru!

Printscreen,A1tv.net

Vesti

Mali Paun ubio Cecinog Šabana! Nekrunisani kralj Zvezdare i plejboj likvidiran na Bulevaru!

Podeli vest

Dejan Marjanović Šaban (23), "nekrunisani kralj Zvezdare", prijatelj pevačice Mire Škorić, nekadašnji momak Svetlane Cece Ražnatović i Jelice Matić Sindi, sa kojom je bio veren, ubijen je pre 29 godina ispred ulaza u zgradu u kojoj je živeo u Bulevaru revolucije u Beogradu.

Ubio ga je hicima iz revolvera njegov maloletni kum Aleksandar Paunović (15), poznatiji kao Mali Paun, koji se sedmog dana posle ubistva predao policiji.

Mlad, lep, zgodan, popularan, bogat. Marjanović je bio sin čuvenog arhitekte čije je remek-delo kupola na Hramu svetog Save u Beogradu. Mogao je da bude šta god poželi, ali je ipak odabrao život sa one strane zakona.

Voleo je medije i novine su stalno bile prepune njegovih fotografija. Uvek su tu bili brza kola, skupa garderoba, egzotične destinacije i zgodne, lepe, poznate devojke...

U javnosti je predstavljen kao uspešan biznismen koji drži butike i razne druge lokale u gradu. Novine su ga prozvale kraljem Zvezdare. Bio je jedno vreme dobrovoljac u ratu, ali nije voleo da o tome priča.

Preoteo Giški devojku!

Dva sata pre nego što je ubijen, 18. oktobra 1994., Šaban je u jednom intervjuu otkrio istinu o njegovoj vezi sa Cecom. 

Foto: facebook.com/Legende devedesetih

Marjanović sa Svetlanom Ražnatović

 

Iako su legenda devedesetih i folk zvezda često viđani zajedno u klubu "Bojan Stupica", i u više navrata javno potvrdili da su zajedno, žestoki momak je na kraju ovo rekao:

- Ja sam mlad čovek, završio sam građevinsku školu, volim da sam u društvu lepih devojaka, da vozim lep auto. Evo, imam BMW 850. To je, verujem, trenutno najbolji auto te klase u Beogradu. A i devojke me obožavaju. Sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folk pevačicom su čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju verenicu Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom - ispričao je Šaban, kojeg je Ceca upoznala preko tada najbolje drugarice Mire Škorić.

U medijima je pisalo da s njim počinje Cecina sklonost ka momcima iz podzemlja. Kako je pevačica u jednom intervjuu navela, njih dvoje su kratko bili zajedno, ali je poznanstvo s njim iskoristila da je golišav iznese pred publiku na njenom prvom koncertu na Tašmajdanu.

- S njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak s asfalta. S njim sam se zabavljala 17 dana i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila - ispričala je Ceca.

Foto: facebook.com/Legende devedesetih

Šaban sa verenicom Sindi

 

Jelica Matić Sindi bila je poznata u to vreme kao devojka Đorđa Božovića Giške.

- Giška je bio vanserijski šarmantan. Kupio me je sa pet rečenica. Malo je trebalo pa da pristanem da me odveze kući. Izašli smo ispred kluba. Prilazi 'fići', džentlmenski otvara vrata. Ja ulazim, a on se smeje: 'Ma, ložim te. Samo da vidim kako reaguješ na 'fiću'.' Možda je bio kriminalac, a ja prototip sponzoruše, ali mi smo to radili zaista sa mnogo stila. Loše kopije su iskrivile sliku onoga što smo bili mi - govorila je Jelica, koja je kasnije uplovila u vezu sa Marjanovićem.

Pričalo se da je Mali Paun ubio Šabana samo da bi se pokazao većima od sebe. Njegovi prijatelji tvrdili su da je ubistvo bilo naručeno, ali je Paunović na suđenju ispričao da ga je kum maltretirao i primoravao da za njega obavlja neke poslove. Navodno, u vezi sa prodajom droge.

Nekoliko trenutaka pre ubistva, posvađali su se oko revolvera. Došlo je do otimanja i gušenja, a zatim ubistva.

Sredinom 1996. Paunović je osuđen na šest godina maloletničkog zatvora. Sud je njegov postupak okvalifikovao kao "ubistvo na mah", jer je pucao "u stanju pojačane nervne napetosti i straha". Vrhovni sud Srbije ukinuo je presudu 6. marta 1997.

Presudila mu Cica ubica!

Posle dve i po godine provedene u Centralnom zatvoru i Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, pušten je da se brani sa slobode. Na ponovljenom suđenju osuđen je na četiri godine robije i 23. maja 1999. trebalo je da ode u zatvor i odsluži ostatak kazne od 20 meseci. Imao je tada 22 godine.

Foto: facebook.com/Legende devedesetih

Mali Paun i Cica ubica

 

Pre odlaska na robiju, Paunovića je u stanu usmrtila njegova tadašnja devojka Jasmina Antonijević, zvana Cica ubica, koja je zbog toga odrobijala šest godina. Cica ubica je ponovila isto delo i 2014. kada je ubila drugog momka, Milana Tomovića! Za taj zločin je osuđena na 13 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija