• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

19.10.2023

17:14

Užas u Barajevu: Pesnicama pretukli doktora Hitne pomoći

prinstscreen

Vesti

Užas u Barajevu: Pesnicama pretukli doktora Hitne pomoći

Podeli vest

Doktor Hitne pomoći N.K. (43) brutalno je pretučen u jednom restoranu kod Barajeva.

Prema nezvaničnim informacijama napad se dogodio sinoć oko 23.30 sati kada je ekipa Hitne pomoći došla na poziv kako bi pomogla povređenom pacijentu.

- Doktor je bio pored povređenog čoveka, kada mu je prišla grupa pijanih mladića. Jedan je počeo odmah da ga udara nogama i rukama. Znači ni krivog ni dužnog doktora, koji je došao da pomogne povređenom čoveku, napali su nasilnici. Zadali su mu pesnicama nekoliko udaraca i tom prilikom ga povredili - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

 

Foto: V.J

 

On je dodao da je odmah obaveštena policija, koja j eubrzo stigla a doktor Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centra gde su mu srećom konstatovane lake telesne povrede.

- Policija brzo reagovala i uspela je da uhapsi jednog nasilnika M.D. (30) dok za ostalim traga jer su se "junaci" razbežali - objašnjava naš izvor.

Foto: Informer/N.T.

 

Prema njegovim rečima, nedopustivo je za svakog normalnog čoveka da bilo šta pomisli za ljude koji neprestano pomažu drugima, a da ovakvim postupcima i ne govorimo. 

- Nadam se da će nasilnici da odgovaraju za ovo što su uradili, a trebalo bi ih žestoko kazniti, kako se ovo ne bi ponavljalo. Ovo je ko zna koji put da ekipa Hitne pomoći bude fizički napadanuta. Inače, svakodnevno se susreću sa raznoraznim uvredama ... - rekao je naš sagovornik koji je inače i kolega povređenog doktora. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija