• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.10.2023

20:31

Pronađeno telo nestalog Srbina iz Leposavića: Sumnja se na samoubistvo

Kosovo online

Vesti

Pronađeno telo nestalog Srbina iz Leposavića: Sumnja se na samoubistvo

Podeli vest

Telo 62-godišnjeg muškarca srpske nacionalnosti iz Leposavića Lj. K., čiji je nestanak prijavljen juče, pronađeno je danas na stotinak metara od njegove kuće, u obližnjoj šumi.

Poslednji put signal njegovog mobilnog telefona je registrovan u blizini mosta na Ibru, rekao je ranije Veton Eljšani, zamenik direktora takozvane Kosovske policije za region sever.

Njegov nestanak prijavila je porodica, a više ekipa je tokom dana vršilo pretragu terena.

Za sada nema indicija da je reč o zločinu. Sumnja se na samoubistvo, a policija nastavlja istragu radi utvrđivanja svih činjenica o smrti Lj. K.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija