• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

28.10.2023

09:23

"Kako deci da kažem da im je majka ubila oca?" Deda ubijenog Dejana iz Klokočevca očajan nakon zločina koji je šokirao celu Srbiju

Nikola Panić/privatna arhiva

Vesti

"Kako deci da kažem da im je majka ubila oca?" Deda ubijenog Dejana iz Klokočevca očajan nakon zločina koji je šokirao celu Srbiju

Podeli vest

Deda ubijenog Dejana P. (33) iz Klokočevca, kod Majdanpeka, koga je pre dva i po meseca, na nagovor Dejanove supruge Slađane (28) brutalno ubio najbolji drug Srećko M. (25) sa maloletnim rođakom Milošem P. (17), kaže da ne zna kako da unucima objasni da im je majka ubila oca.

Očajni deda kaže da ne može da se pomiri da mu nema unuka i da su ga ubili i zapalili. 

- Deca su kod njenih roditelja, a mi nismo u kontaktu sa familijom ubice. Jedino što nam je ostalo od Dejana su ta deca, a sumnjamo da četvrto dete, odnosno devojčica, nije njegova. Slađa je kada je bila trudna išla na kontrole sa ljubavnikom - priča neutešni deda.

Prema njegovim rečima, deca su bila na očevoj sahrani i još uvek se nisu oporavili od gubitka oca, te ne postoji način na koji mogu da im saopšte da je za njegovo ubistvo optužena njihova majka.

Foto: V.J.

Crna udovica lila suze za suprugom, a onda se saznala istina

 

- Kako da kažeš deci to? Kako da im kažeš da im je majka ubila oca? Kako da im objasnimo da će odrastati bez oca i majke? Hiljadu pitanja, bez odgovora. Oni su kod ubicinih roditelja, a nama niko ništa o deci ne javlja - kazao je naš sagovrnik i dodaje: 

- Dejanov rođeni brat mi stalo priča, da pitaju "gde im je majka?". Koliko ja znam, prvo su rekli da je u bolnici, a s obzirom na to da neće skoro izaći rekli su da je u zatvoru. Oni su još mali, ništa ne razumeju. Ali, kad odrastu sve će im biti jasno. Neće hteti u životu da je pogledaju. 

Foto: printscreen

Dejan se družio sa Srećkom, a ovaj bio ljubavnik njegove žene

 

Inače kako Dejanov deda kaže Slađin ljubavnik Srećko koji mu je ubio unuka, samo dan nakon Dejanove sahrane uselio se u njihovu kuću.

- To je sramota. Ubila muža, pa uselila ljubavnika u porodičnu kuću. Ali ipak nije imala sreće, mislila je da će naslediti kuću na dva sprata. Samo je previdela da se kuća vodi na mene, a ne na Dejana - priča sagovornik.

Takođe, napominje i da je nakon brutalnog ubistva njegovog unuka, Slađa išla po selu i pričala kako je loše živela sa Dejanom.

- Dejan je radio po ceo dan, samo da bi njoj sve obezbedio. Vrati se sa posla umoran, ona mu kaže ne možeš sada da spavaš, idemo da šetamo. Po ceo dan se šminkala i sređivala. Moj unuk nije imao vremena ni da se odmori. Sve što zaradi, davao je njoj, a ona švaleru - objašnjava Dejanov deda.

Foto: Društvene mreže

Miloš P. se pohvalio koliko je novac dobio za Dejanovo ubistvo i tako je otkriven zločin

 

Nakon što je otkriveno da je Dejan ubijen, njegovo telo je ekshumirano i urađena je i obdukcija, koja je pokazala da je mu je smrskana lobanja i da je brutalno pretučen.

Podsetimo Srećko M. i njegov rođak Miloš P. sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, oni su nasrnuli na njega i nasmrt ga pretukli drvenom motkom i bejzbol palicom, koje im je dala Dejanova žena Slađana. Nakon ubistva oni su Dejanov leš stavili u automobil i vozilo gurnuli sa puta, a onda ga polili benzinom i zapalili. 

U prvom trenutku se verovalo da je Dejan poginuo u saobraćajki, a "ucveljen udovica" je lila suze, ali i odbila da njeno telo ide na obdukciju. 

Inače zločin je otkriven kada se Miloš P. (17) pohvalio da je dobio novac od Slađane da ubije Dejana, pa se klupko užasnog zločina ubrzo raspetljalo i "crna udovica", njen ljubavnik i maloletnik su uhapšeni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija